Sevvalll42 canım azalta azalta bırakmak hikaye azaltarak sigara bırakılmıyor ben yaklaşık 7-8 senedir içiyordum 2 senedir de gebelik için uğraşıyordum olmadı aşılama yaptıracaktım aşılamadan 10 gün önce bıraktım sigarayı şimdi de hamileyim bir kez çok canım istedi doktorumdan izin alıp yaktım ama içemedim midem bulandı. Ben daha önce bıraktıklarımda hep kilo aldım, canım sigara çektikçe bir şeyler yedim çünkü ama bu kez kilo verdim. İradene bağlı, ben hep kendimi bırakırsam anne olmak için bırakırım diye şartlamıştım öyle de oldu. Onlarca kez bırakıp geri başladım çünkü. Sende kendini bırakacağına ikna et önce dediğim gibi azaltarak sigara bırakmak hikaye pat diye bırakman lazım ilk 21 gün çok zor geçiyor çünkü vücudun bir şeyin yokluğuna alışması 21 gün sürüyor. Ben o süreçte aklımı sigaradan uzaklaştıracak bir şeyler buldum sende öyle yapabilirsin, sakız çiğne, çerez ye, ben hergün nane çiğnedim bi yaprak bana iyi geldi tavsiye ederim. Ay hayat hikayemi anlatmış gibi up uzun yazı oldu kusura bakma canım