Cgdmerl esmerrmm ben 12+0 da öğrendim erkek, ama kız olunca biraz daha geç belli oluyor demişlerdi ne kadar doğrudur bilemem
esmerrmm Cgdmerl bir hafta dahami beklesem acaba yada gitsemmi bilemedim cok heycanliyim , ilk gebeligimde 5. Ayda devlette ogrenmistim , bu gebelikte sirf cinsiyeti icin ozele randevu aldim erken ogrenim diye 🥹
zumruduanka07 esmerrmm video çekmiştim daha sonra kendim de baktım ama çıkıntı felan görünmüyordu yaşadığım ilçedeki hastaneye gittim mecbur onun sa cihazı çok kötü o henüz göremez doğrudur diye düşünüyorum ona göre alışveriş yaptım😂
Cgdmerl esmerrmm bence gidin, zaten öğrenemezseniz 10 gün içinde kontrol randevusu ücretsiz oluyor olması lazım yine gidersiniz
Eylulasil Bende 13+2 günlük bugün gittim erkeğe benziyor ama kesin değil dedi bir hafta sonra tekrar gıdecem bakalım ne diyecek
esmerrmm Cgdmerl ay evet bu cok iyi birsey ama randevuyu simdi iptal ettim bir hafta sonra gideyim 15. Haftada bari tam kesin olsun
zumruduanka07 esmerrmm inşallah😂 ama bana 14. Haftadan itibaren kesin görürüz dedi hepsi bilgin olsun
minnos1mom esmerrmm bende 13 haftalığım 3 hafta sonra gideceğim inşallah bence sabret yanılma olmasın