Glsh011212 Kızlar meraba 8+4 ama kese büyüyo 17mm bebek yok hala beklemedeyiz 10haftaya kadar gelebiliyomuş başına böyle bişe gelen oldumu sonradan sağlıklı gebeliği devam eden eden
zeyykcr Banada boş gebelik alcaz kürtajla dediler başka iyi bir doktora çıktım kalp atışı vardı sağlıklı herşey yolunda dendi.Her doktora gitmemek lazımmış araştırıp öyle gitmek daha iyi
Glsh011212 zeyykcr sizin kaç haftalıktı acaba boş dediklerinde haftaya cuma çagırdı 9+4 olucak ozmanda
tuueu3 Aşkım ben yaşamadım ama ultrason cihazıyla bile ilgili olabilir değerlerinle ilgili olabilir başka bir doktora göründün mü
Glsh011212 tuueu3 betam 4178 hala yükseliyo kese için bugun 17 denildi ama 25 e kadar beklenıyo dedi görünmüyo ama bebek kasım7de negatifti kasım 12de betam 20 oldu son adette 16ekim
Glsh011212 zeyykcr bugun hastanede biriyle tanışdım oda 10haftada dinlemiş herşeyini hep alınıcak demişler kadına beklemiş oda
zeyykcr Glsh011212 evet ya malesef ben ilk devlete gittim sonra diğer hamileliğimde takipli olduğum doktoruma gittim özele içimi rahatlattı kalp atış sesinide duydum
Glsh011212 zeyykcr inşallah son 1hafta daha bakalm ne değişicek artık Allah nasip ettiyse eger herşey olcagına varır