Selencbl Kızlaaaaarr. Selam 😇 İzmirin şuan hamile olan anneleri için açıyorum bu tartışmayı. İzmirde yaşayan ve bebek bekleyenlerle tanışabilir miyiz? 🙏😇
Azra8Engin Selencbl bende izmirdeyim bayrakli. 18+5 prenses bekliyorum 🩷 su hospital de murat beyde takipliyim 😊
Denizm @"Selencbl"bende izmirde oturuyorum buralı değilim doğum için hangi hastaneyi tercih etmeliyim fikir alabilir miyim
Cgdmerl Denizm ben Can Hastanesi takipliyım, Emre Başer in hastasıyım, daha önce de bebeğimin kalbi durmuştu o zamandan beri birlikteyiz, çok memnunum gözüm kapalı tavsiye ederim. Tanısanız ne demek istediğimi anlarsınız 🙏
Zynp12 Selencbl ah bende bekliyorum hayırlısi ile daha yeniyiz inşallah rabbim sağlıkla herkese nasip etsin kucağına aldirsin 🤲9 haftaligiz bizde ayrancilarda medifama hastanesi Emrah beyan takipindeyiz 🤲
2prns_1prnssannesi Zynp12 bende aynı hastanede aynı dra gidiyorum ❤️nerde oturuyorsunuz acaba ben Menderes’te oturuyorum
Vandb Anamm bende 23 haftalık Sadık beye gidiyorum ocak sonrası doğum fiyatını sordunuzmu güncellemeyle ne kadar olur tahmini🙈