Hatice66 Aralık anneleri nerdesiniz hepiniz dogurdunuz mu sizlerde durumlar nasıl biz bugün 38+2 olduk ama ne agrım var ne sancım bu kızın gelmeye niyeti yok 😂😂
UlkerSD Hatice66 aynı bizde 38+2 olduk ne sancı var ne bişey nst de sancı çıkmıyor Perşembe çatı muayenesi var bakalım Aralık bebekleri nazlı😅
Buseamaikizlerburcu Hatice66 bnde 38+2 yim oglum cok nazli sanci filan hicbise yok bitek gecen hafta 1 cm acilmam vardi okadr
Gulsummldr Hatice66 ohooo. Aralık annesiydik güya. Kasım annesi olduk, bebek emzirirken forumda dolaşypruz şuan 😁 sizden naber 😁
Feridegul Hatice66 38+4 14 aralık biz kavuştuk melegimize.. şuan uyanıp emip yatma modundayiz. Galiba bana biraz musade ediyor ağrılarım var diye Rabbim yardım ediyor çok şükür
06minik17 Hep bi işaret bekliyorum artık nişan gelsin su gelsin falan. Akşamları sancı başlıyor tamam geliyo diyorum hop geri duruyo 🙂
birmelekbekliyorum 06minik17 bizde 39+4üz ve aynı şekilde ne nişan ne su gün içinde karnımda hafif kasılmalar oluyo tamam bu sefer artar olacak diyorum ama yok 😅
birmelekbekliyorum 06minik17 olmadım canımm doktorum herhangi bir doğum belirtisi görmeden muayene etmek taraftarı değil sanırım cesaret edip hiç soramadım da ama tavırlarından öyle anladım😊
06minik17 birmelekbekliyorum aynen ya bende soramıyorum. Bizimkide sanırım doğum belirtisi bekliyor. Akıntım çok fazla. Acaba nişan mı diyorum bazen. Herkeste kanlı olmayabiliyormuş. Herşeyi doğuma yorar oldum artık.
Hatice66 Bende aynıyım daha catı muanesi olmadım biraz önce sancıya biley geldi geri gitti perşembe kontrolumuz var bakalım nolacak 😫😫
birmelekbekliyorum 06minik17 bence öyle yapmaları daha iyi çünkü sancı açılma olmadan yapılan muayeneler normal doğumdan korkutabiliyor bu arada sizde ankaradasınız sanırım doktorunuz kim 🤗
06minik17 birmelekbekliyorum evet bende Ankaradayım turgut özal hastanesine gidiyorum. Ama haftası dolan gebelere açılma varmı diye bakıyorlarmış yine. Oda doğumu tetikliyormuş. Bazen diyorum keşke muayene etsede tetiklese.
birmelekbekliyorum 06minik17 bende Ankaradayım canım Sincan koruya gidiyorum.hmm muayeneye çok az kaldı o zaman hayırlısı artık dayanırız inşallah 😊
asminko345 13:42 den beri sancı gelip gidiyor kızlar belden kasıklara yürüdüm ama geçmedi uzandım arttı ve bebeğim toplanıyor sert haraketler yapıp canımı acıtıyor yürüdüğümde kasıklarda ağrı oluyor 37+6 yım gerçek sancı mı yalancı mı anlamadım ilk kez yaşıyorum ağrı hiç yalancı sancıda yaşamadım 🤦♀️ Bilen birileri var mı 🙏
06minik17 asminko345 aralıklarını takip et canım. Ilık bir duşa gir çık. Yalancı sancıysa geçer zaten. Eğer artış olur ve sıklaşırsa doktora git
asminko345 06minik17 Duşa girdiğimde çıktığımda geçmiyorsa Doğum sancısıdır yanı çok teşekkür ederim 🙏
06minik17 birmelekbekliyorum inşallah canım. Bende tedirginim ama 20. Haftada bir kez çatı muayenesi yapmıştı doktor kolay olmuştu. Bu da kolay olur eminim. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz