Edaacar-ozkan Kızlar daha 10 haftalık hamileyim 2 kilo aldım dur durak nedir bilmiyorum hep açım 54 kilo ile hamile kaldım 56 kilo oldum hiç kusmadım midem az bulandı iştahım hiç kesilmedi resmen karnım kazınıyor ne yapıcammm
ecembugra53 Edaacar-ozkan 🙂😳 aman kuzum daha cok yolun basındasın bak ben hiç kilo almadan gidşyorum 5. aya doğru 2. gebeliğüm bu ilk gebelipimde bile cok az kilo almısım bu da da oyle yapıyorum
Edaacar-ozkan ecembugra53 ne yesem yarıyor galiba anlamadım siz ne yapıyorsunuz düşük tehlikem olduğu için hamileliğimin başından beri yatıyorum halada yatıyorum doktor dikkat etmem için uyardı Protestan kullanıyorum gece gündüz 😢
ecembugra53 Edaacar-ozkan cok gecmiş olsun canım ya inşallah tezvakkitte düzelirsin hersey yoluna girer normal hayata dönersin 🙂🤲🏻 benim yaptıgım doktorumun dediklerine harfiyen uygulamak canım nasıl yapıyorum soyle sabahları kahvaltıda yumurta pekmez zeytin beyaz peynir kaşar peyniri 2 dilim ekmek öğlem arası meyve cerez yiyorum akşama yemek yiyorum ekmek yine az cok tükeymiyorum bol su içiyorum gece yemek yok hamur işi yok paketlenmiş gıdalar yok ara öğünlerde ceviz muz tüket sade soda tüket kuruyemiş tüket