Eyvz Elaerol bende merak ettim . 10 15 gündür benim de sütüm geliyor. NST sancilarim 6 -12 aralığında 33 . Haftadayim .
Gozdecaner Elaerol bununla bir alakası yok süt bezleri ve hormonlar ile ilgili bu 18. Haftamdan beri geliyor 30 haftalığım
hayalim35 Elaerol alakası yok ama sakın sıkmayın doğumu tetikliyor ve hara olur göğsün ilk süt bebek için en önemli süt doğumdan snra enfeksiyon ve hastalıklara kalkan oluyor boşuna sıkıp heba etmeyin
Kgndus Elaerol doğumun sütle alakası yok ilk doğumumda 18. Haftada gelmeye başladı 40 haftada kızım kendi gelmeyince sezeryan oldum 2. Gebelik 34 haftalığım daha hiç süt gelmedi yani kıyaslama yapmayız
hayalim35 Elaerol kolostrum öyle oluyor zaten sapsarı olur en önemli süt o zaten bağışıklık için ben ilk gebeliğim bi kaç defa sıktım snra kanla karışık geldi bi daha yapmadım doğum sonrası meme ucu sorunu yaşadım
hayalim35 Elaerol hamile kaldıktan snra süt birikmeye başlıyor bn 20 li haftalarda sıkarak bakmıştım geliyordu 38+6 doğum yaptım
hayalim35 dolunay__ bn yaptım siz yapmayın bnm kanla karışık gelmişti snra doktora sordum doğumu tetikliyor dedi ve doğum sonrası 3 ay meme ucu yarası yaşadım mahvoldum yani
Kgndus Elaerol yok yok panik olma o ne zaman isterse o zaman gelecek zaten Allah hayırlı doğumlar versin 🙂