Sevvooi Kızlar 11+0 clexane başladım. Göbekten vuruldum ilk bugün çok açıyor bunun acısını hafifletecek taktik var mı🥲
merii10 Sevvooi göbeğinizi iki parmaginiz arasına sıkın iğneyi yavaşça batırın enjektoru geri çekin kan gelmiyorsa ilacı çok çok yavaş bırakın birden göndernce çok yakar ve morartir bu seklde yaparsanz faydası olcaktr
naneliseker_ Sevvooi malesf bazen acıyacak bazen de acımayacak yakan iğneler. Bende oksapar kullanıyorum 8 aydır:( Dikkat etmen gereken bezeli sis morarmış yerlere veya oralara yakın yerlere vurmaman. Bide gunluk 2 defa bebek yağı baya eti yumuşak tutar. (Şişerse ) ben denedim…
Mervikk Sevvooi canım kan sulandırıcılar yakıcı maalesef ne yaparsan yap acır olabildiğinde hızlı vurursan daha az hissedersin acısını. Bir de dediğin gibi dirsekten dört parmak yukarıya kaba ete vur
Sevvooi Slcn68 koldan vurmayı sormadım dirsekten dört parmak yukarı yumşak ete vurulması gerekiyor diye biliyorum yanlışım var mı yarın da öyle denesem
Slcn68 Sevvooi bana bişi diyen olmadı hastanede bana koldan vurdular bende ordan vurdurmaya devam ediyom
Bilge_kalkan Bende göbekten vuruyorum eşim yapıyor iğneyi pamuğa çok az kolonya döküyor iğneyi yaptığı yere sürüyor sonra üfleyor şok etkisi serinlik veriyor acısı biraz geçiyor deneyin faydasını göreceksiniz