tugbadurmaz34 Esra1965 şimdi bunu düşünüyordum acaba ilgisi var mı diye şu an bende idrar yolu enfeksiyonu var ve şiddetli bir şekilde başım ağrıyor acaba ondan mı kaynaklı başka bir şey mi çözemedim 🥺
Elo__35 Esra1965 aşırı ağrıdığında sıkıca kafamı bağlıyorum karanlıkta uzanıyorum gözlerimi kapatıp bir şeyle ilgilenmiyorum ağrı kesici kullanmak istemiyorum
Evinuuu Benim de çok ağrıyor tansiyondan şüphelendim baktırdım normal çıktı ama bayağı ağrıyor ilaçta kullanmak istemiyorum allah yardımcımız olsun
Esra1965 tugbadurmaz34 aşırı kaşıntı bende de vardı travazol verdi doktor 3 gün sabah akşam kullan dedi 1 gün kullandım direkt geçti . İç çamaşırlara yumuşatıcı kullanma dedi durulama suyuna karıştığı için enfeksiyon riski artıyormuş
Annebebek012 Elo__35 bunu bende yapma başladım agrıyan yeri yazmayla bağlayınca iyi gelmeye başladı buz da iyi geliyordu ilaç kullanmak istemeyince yöntem üretiyoruz 😂
Esra1965 Ya 1 saat de olsa azıcık uzansam baş ağrısıyla kalkıyorum sol enseden gözüme gözüme vuruyo tansiyon da yok valla Allah yardımcımız olsun
tugbadurmaz34 Esra1965 kaşıntı yanma koku falan yok sadece akıntım ve ara ara sancım var birde baş ağrım 🥺
tugbadurmaz34 Esra1965 doktor Trivag verdi bana 3 günlük antibiyotikli ovül fitil dün kullanmaya başladım bugün öğlen resmen pıhtı gibi sarı katı bir akıntı geldi böyle fındıktan büyüktü korktum kanama sandım acaba attı mı enfeksiyonu yoksa işe yaramadı mı 🥺
tugbadurmaz34 Esra1965 inşallah şimdi yine azda olsa kasık ağrım var sızı şeklinde ama dünkü kadar sık wcye gitmiyorum bakalım bugün gece fitilden sonra yarın yine aynısı gelecek mi