myprincessgirl_ Jimsel benim kuzenimin çatısı normal doğuma uygun değildi fakat o ısrarla normal doğum istedi yaptı ama doğumu hem çok uzun sürdü hem de zor geçti bebeği en son vakumla çıkarmıştılar 😑😑
Melike_4949 Jimsel olası riskleri vardır diye düşünüyorum o yüzden çatım uygun değilse sezeryan isterim
Htp1997 Bende çok merak ediyorum bu soruyu Benimde doktorum çatıma pek müsait değil dedi salı günü bir daha bakıp yatış verecek 😔
Htp1997 Jimsel Bu hafta 37 de baktı doktorum haftaya tekrar bakıp o gün yatışım olacak %90. Bana erken geliyor tarih olarakta ama ultrasonda iki hafta önde olduğu için sanırım doktoruma erken gelmiyor.
Jimsel Htp1997 bana da 38+3 tarihi verildi o tarihe kadar dogum belirtisi olursa normal denenebilir dendi. Şimdi 37deyim. Kilosu 3.200 bebisimin 1 hafta önde sanırım ayy sağlıkla kavuşalım bebislerimize. Az kaldı
Htp1997 Jimsel Amin inşallah benimde 3400dü en son sezeryan olacaksam bari toplu bir bebiş doğsun istiyorum ama ultrason ölçümünede pek güvenmiyorum inşallah kilo olarak iyi bir kiloda sağlıkla doğarlar.
Htp1997 Jimsel Sizin daha on gün var sanırım benim dört günüm var bir değişiklik olmazsa, tam 38 bile olmayacağım o tarihte ama ultrasonda 40 gözüküyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah