hyena Kızlar bugün kan verdim ne zaman çıkar bilmiyorum son kes test yapmak istedim Buda hayal değildir umarım
hyena EceNaz26 ya emin olamadım ilk 5 dakikada çıktı bekledikçe daha belirgin oldu ilişki üzerimden 14 gün bugün kan sonucumu bekliyorum deli gibi 🤣
hyena Blueberry0 inşallah ilk gebeliğimde zor oldu bu böyle şans denk gelirse çok güzel olur gerçekten
hyena EceNaz26 inşallah canım normalde korunuyorduk sansa denk geldi diyeyim ama istiyordum yalan yok olursa çok mutlu olurum
gulruba hyena bizim burda aynı gün düşüyor sisteme ama bazı sağlık ocakları ertesi gün sisteme koyuyor inşallah vardır çizgi var gibi
gulruba hyena işte onun stresi insanı bırakmıyor keşke hastane de verseydin daha çabuk çıkıyor ben 3 testte pozitif görmeme rağmen 10 dakika da bir kan testi çıkmış mi diye bakıyordum açarken de heyecandan gözlerimi kisiyordum birden bakamiyodum🤣🤣🤣
Hulo2105 gulruba ay ben 2 gün önce sağlık kabinine gittim 450 tl verdim bana ertesi günü 1 de en geç çıkar dedi ay ertesi günü oldu yokk tam 3 kere yazdım anca söyledi yok dışardayım yok ordayım çatladım öğrenene kadar paramla rezil oldum yani😂