Nurdann Balarisiii bir çok kişide aynı sorun var demekki normal kontrole gitmedim henüz siz gittiniz mi yakın zamanda
Nurdann -Ebru-35 4 gün varmış aramızda ama inanın bende aynı sorunu yaşıyorum korkuyorum hani bu kadar olması normal mi diye
Nurdann Sabrusebat hani şunu da duyduğum için bu kadar tedirginim bazı kişiler normal akıntı zannetmiş ama bebeğin suyu bitmiş acaba bende mi aynısını yaşıyorum çocuğumun suyu mu azalıyor normal mi diye endişeleniyorum
Nurdann Marlockaybaby aa evet bende de oluyor bu durum terleme her zaman değil ama bazen iç çamaşırı komple ıslak gibi terden üstüne birde akıntıdan
Nurdann Eyvz çok teşekkür ederim 🌼 Rabbim sağlıkla zamanında evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
Nurdann Eflinlina ne kadar sevindim şu an bu yazınızı okuduğumda bende kaç gündür sıkıntı ediyordum bende mi sıkıntı var niye bu kadar çok akıntı oluyor filan neler neler kuruyordum kafamda
Sibel_gedik Nurdann 34 haftadayım acayip akıntım oluyor bazen koyu görüyorum ama sıklaştı daha da sıklaşıyor zamanla ama normal cnm
Nurdann Sibel_gedik çok şükür canım işte insan hamilelikte bir durum yaşayınca sadece kendi yaşıyor ve bu sıkıntıymış gibi düşünüyor
Aysegulmer Nurdann herkes yaşadığına göre normaldir herhalde. İdrar yolu enfeksiyonu çıkıyor bende ama çok yüksek değildi belki ondan olabilir dicem ama artık çok kafaya takmamaya çalışıyorum
Nurdann Aysegulmer ben kaç gündür kafay takıyordum aynı durumu yaşayan var mı bende mi sorun var diye buraya yazdım gelen cevaplardan sonra normal olduguna kanaat edip mutlu oldum çok şükür
Nurdann Rabiabss aslında her kontrole gittiğimde idrar testi istiyor doktorum ama iki kontrol arası böyle birşey başıma gelince merak ettim
Dolphin16 Nurdann bende doktora sordum altıma kaçırıyorum sumu dedim hayır gerçekten altına kaçırıyor olabilirsin su azar azar gelmez birden gelir boşalır dedi çişin gelince hiç tutma direk git dedi 🙈🙈