GlZngin Selam hanımlar , crinone jel kullanıyorum 1 aydır. 2-3 gündür vajina da peynir gibi olup tuvalete gittiğimde dökülüyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Nedir bu?
Hfoz GlZngin ewet canım afedersiniz çökelek gibi geliyor bana kaşıntı falan da yaptı ben 14. Haftada başlayıp 26. Haftama kadar kullandım sonra bıraktım tahriş yaptı için şimdi progestan içiyorum 30+5 deyım
Yenianne25 GlZngin evet öyle oluyor yeterli olan kısmı içeride kalıyormuş endişe edecek bir şey yok demişti doktorum.
Maya311214 GlZngin aynen ben de kullandım aynısı oldu çok normal hatta artık yeşilleşmeye başlamıştı doktorum yeter artık kullanma dedi
Halimelis Bende ilk gebeliğimde kullanmıştım ilaç tekrar o şekilde geliyor çok kötü bir durum rahatsız edici sürekli iç çamaşır değişiyordum
GlZngin Hfoz tam tabir : çökelek. İlaç mı bozuldu dolaba mı koysam dedim reçetede oda sıcaklığı yazıyor ?? Ben 19 da başladım ne zaman a kadar devam etcem bilmiyorum
GlZngin Maya311214 bana 5 kutu yazdı; 2.kutudayım . Haftasonu gidip sorsam mı? Düşük risk inden dolayı kullanıyorum
Maya311214 GlZngin ben de 4 kutu bitirdim doktorum yeterli dediği için bıraktım düşük tehditi vardı bende de