Pervinnnn Kızlar forumda çok fazla düşük ihtimaline karşı progestan kullanan görüyorum gördüklerime yazmaya çalışıyorum ama görmediklerim varsa diye açıyorum bu konuyu ben bir yıl önce düşük yaptım progestan kullanıyodum meğer progestan tam saati saatine alınmalıymış etki etmesi için birde ağızdan değil vajinal yolla alınması gerekiyo. Vajinal yoldan tam saatinde alın lütfen mesela doktor günde 3 kere dediyse 8 saat aralığıyla tam saatinde alın yoksa kullandığınız progestanın hiçbir etkisi yok. Sağlıklı gebelikler dilerim 🤲🏻
Selindikci35 Pervinnnn yaaa gercekten mi! Ben gunde 3 defa vajinal aliyorum ama her gun farkli saatlerde..
Bysima Pervinnnn Gece saat 12 de vajina dan tam düzenli şekilde kullandım doktorum kullanım şekli düzenli olmazsa etki etmez diye bisey demedi bu bütün ilaçlar için geçerli
Pervinnnn Selindikci35 bende o şekilde yapıyodum canım saatine hiç dikkat etmiyodum hastanede yatarken sabah kaçta alıyosun progestanı dedi 10 da alıyorum dedim 10:00-18:00-02:00 da alacaksın dediler gece 2 çok geç dediğimde tam saatinde Alman gerekiyo yoksa hiçbir etkisini görmezsin dediler
Elifaaksoyy Selindikci35 Bende günde 3 kez oral olarak kullanıyorum saat 11de içiyorum birdaha saat 16:00 da ötekini ise yatacağım zaman içip yatıyorum
Pervinnnn Esba2019 ağız yoluylada tam saatinde evet etkisi var ama vajinal yolla olduğu kadar değil doktoruna danışırsan vajinal yolla almak istiyorum dersen hem garantiye almış olursun
Selindikci35 Pervinnnn tesekkur ederiz cnm bilgilendirdigin icin..1 aydir bu sekilde kullaniodum..bundan sonra saatlerimi ona gore ayarlayayim dikkat edeyim
Evinaram Ben vajinal kullandıktan kısa bir süre sonra lavaboya kalkıyorum acaba ne kadar yatmak gerekir ki etkisi gider mi kalkınca
Pervinnnn Evinaram etkisinin gideceğini sanmıyorum ilaç zaten ulaşacağı yere ulaşır kullandıktan sonra ama bu benim düşüncem bunun hakkında kimseden bişey duymadım
Duyguu48 Bende 1 ay kullandım günde 1 tane. Saatinde iciyordum hep ve doktorum ağız yoluyla almamı söylemişti.
Pervinnnn Duyguu48 ağız yoluyla alınan progestan mide asitleri sebebiyle daha az etkiye sahip fakat vajinal yoldan alınan progestan %100 etki ediyo
Deletedmom128 Pervinnnn Günde 2 kere 200 mg kullanıyorum . Saat konusunda doktor bilgilendirme yapmamıştı. Yaklaşık 3 haftadır da kullanıyorum. Lekelenmeyi kesti. Artık daha dikkat edeyim , bu post için sağol kontrolde doktora sorayım.
Hanus Pervinnnn Ben ağızdan alıyordum, sanırım iki çeşidi var. Saati saatine içtim çok şükür düzeldik bebeğim 27 haftalık 🙏🏼