paradise35 Alabileceğim tüm kiloyu ilk 5 ayda almışım bundan sonra kilomu sabit tutup bebişe kilo aldırma şansım var mıdır? ya da en azından son 4 ay max 5 kiloyla falan kapatabilsem ? :))
Pamuk paradise35 Asil kilo son aylar sa alınıyor.17. haftaya kadar kilo verdim hic almadım.Artik aliyorum.
Nili4321 paradise35 bende 24. Haftaya kadar 9-10 kilo almışım şeker çıktığı için diyete başladım şu an 34 +3 sadece 1 kilo daha almışım. Böyle giderse 38 de sezeryan olacak zaten 38 e kadar 2-3 kilo en fazla anca alırım gibi. Yani bence durdurmak bizim elimizde. Ben kilo alımı durdurmak için değil de şekerim çıktığı için diyet yaptım baktım ki kilo alımım da durdu. Bebek de gayet güzel gelişiyor hatta olması gerekenden biraz önde bile gidiyor.
ilongirav paradise35 son aylarda kilo alınıyor deniyor ama ben 5ve6. aylarda aldım 7. ayımda 1kilo aldım yani öncesine geri döndüm. 29 a kadar 10 kilo aldım ama ben zaten zayıftım yeni ideal kiloma ulaştım 😌beslenmem de hiçbir değişiklik yapmadım neye göre alıp verdiğimi hala çözebilmiş değilim 😅
An53 Ben de alabileceğim bütün kiloyu 25 haftada aldım sizle aynı şekilde ne yapabilirim diye kara kara düşünüyorum:))
Mom_2024 Ben de 27. Haftadayim ve 13 kilo aldım doktorum bundan sonrası için diyet yapmam gerektiğini söyledi . 3. Aydan sonra çok fazla hamur işi ve tatlı yedim kendimi tutamadım , artık tutmak zorundayım
paradise35 Mom_2024 Bende aynı şekilde en azından vermesem bile sabit kalmak istiyorum çünkü sabit tutan çok insan var, acaba nasıl yapıyorlar
Mom_2024 paradise35 hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum 3 gündür . Beyaz ekmek yemiyorum şimdi sadece kahvaltıda bir dilim buğday veya evde yaptığım siyez ekmeği yiyorum . Paketli gıda ve kuru meyve tüketmiyorum . Ara öğünlerimi ceviz badem fındık veya meyvelerle tamamliyorum . Kendimi aç hissediyorum ama alışma süreci diye düşünüyorum
Arzuanne paradise35 hiç bir şey yapmıyorum hatta çok çok fazla yiyorum eskiden hazmedemiyordum midem çalışmıyordu şimdi doktor Rennie Duo şurup yazdı çok iyiyim
Nili4321 paradise35 tabi paylaşırım ancak size tavsiyem doktorunuz ile görüşüp diyetisyene gitmeniz çünkü sizde şeker yok belki benim listemden çok daha esnek bir liste verir aç kalmazsınız. Birde şöyle bahsedeyim benim şekerim sınırda çıkmış ben çok korktuğum için listeye 1 ay kadar full uydum evde ölçüm ile takip ettim şekerim hiç yükselmedi aç kalmaya başladığım için doktorum listemi biraz esnetebileceğimi şekerin yolunda gittiğini söyledi bende sürekli uyuduğum için listeye tam uymuyorum şöyle bahsedeyim diyetten önce bir oturuşta 16 tane büyük kurabiye 3 tane sufle her oturuşta 1 ekmek sürekli gece yarıları bile yemek yerdim kahvaltıda 1 ekmek yemeden kalkmazdım her yemeğin yanında 2-3 tabak pilav makarna yerdim (hayatım boyunca böyle yaşadım hiç kilo problemim olmadı) anlayacağınız çok ama çok yiyen biriydim diyetle ilk 1 ay dikkat ettim şeker yoluna girince eskiye döndüm ama o afedersiniz eşek gibi yiyicileri bıraktım kurabiye canım çekerse en fazla 2 tane yiyorum ekmek en fazla 3 dilim kepekli yiyorum pilav makarna ilk 1 ay 4-5 kaşık yedim şimdi 2-3 tabak yerine bazen 1 tabak yiyorum. Hamur işi tatlı falan da yiyorum ama eskisi gibi ayı gibi değil normal bir insan gibi kendimi frenleyerek 😅
paradise35 Nili4321 benim vücudum kilo almaya çok müsait. makarnayı ve aburcuburu kesmem gerek galiba. beyaz ekmek hiç yemiyorum. ama tatlıdan vazgeçemiyorum bir ay sonra şeker yüklemesi yapılacak çıkarsa tatlıya nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum
Nili4321 paradise35 makarnayı abur cuburu kesinlikle kesin benim gibi beslenme alışkanlığınızı biraz düzeltmeye çalışın
paradise35 Nili4321 teşekkür ederim bundan sonra sağlıksız şeyler yemeyeceğim inşallah daha fazla kilo almam