Merveee77 Benim kısmetse çocucugum temmuz sonj dünyaya gelecek o yüzden hastaneye ne götürdünüz nelere ihtiyac oldu onları öğrenebilirsek diğer annelerede fikir olur 😊teşekkür ederim şimdiden güzel yorumlarınız için
Esraburhnkulu Merveee77 bizimde temmuz sonu gibi ya daha çok var şimdiden böyle düşüncelere girme bence :) biliyorum heyecan var ama daha çok haftalar var önümüzde
SafaMerve Hulya57 benmde 18 temmuz 🎈🎈🎈💐😊🎆🎇✨ eşim diyor ki biraz da kaln almak lazm kış girişi sayılır diyor kagalat karışık deneyimliler tavsiye bekliyoruz 🦋♥️
Merveee77 Canım aslında heyecandab değilde ilk oğlum kılın doğmuştu insan yine ne alıcağını biliyor kış bebeği için acaba yazın doğan bebeğe neler alı ıp giydirilir hastane çıkısı almaya gerek varmı biraz kafam karıltı o konuda ondan bilmeyenlerede hem daha önce doğum yapmış görmüş geçirmiş anneler fikir verebilir diye düşündüm ☺😍
SafaMerve Merveee77 bence müslin bezlerdn battaniyeler ve pamuklu ince dokumalı altsan sıkntı olmayablr yazın kaln giydrmezsenz kışın üşümez derler ne kadr doğru bilmyrm ama kuzenm çıtçıtlı atletlerle yuvarlanıyordu çocuk bez değişrken :)