nurdancorman Adetime göre 6 hafta 2 lüğüm bugün kontrole gittim keseyi gördüm yolk sac da vardı ultrasonda 5 hafta 5 günlük çıktı bebeği de kalp atışınıda göremedik benim durumumda olan oldu mu
1palyaco nurdancorman yolk sac var ise endişe etmeyin. Ben bebeği 7.hafta da gördüm ama 6da gitsem görür müydüm bilemiyorum ondan önce de 5te gitmiştim çünkü .
Havvakc nurdancorman benim de 6+4 te görülmemişti bir hafta sonra gittim . Normal yani geç döllenme kaynaklı böyle şeyler olabiliyor, korkmayın 1 hafta 10 güne yine gidersiniz bakarlar.
Esraalic nurdancorman benimde o zamanlar gözükmedi bebek 8. Haftada gittim o zaman gözükmüştü bebek ve kalp atısı
1palyaco nurdancorman korkmayın bende kürtaj oldum birkez olabiliyor yani maalesef böyle durumlar , inşallah bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🌸
Senaatt Ben de adetime göre 6+0 da gittim keseyi gördük bebeği göremedik 7+2 de gittim bebeği ve kalp atışını gördük biraz daha beklemen gerekebilir
ilongirav nurdancorman benimde öyle bir hafta geriydi vajinalden keseyi gördü 7 de gittim yine vajinalden kalp atışı duyuldu yine bir hafta geri çıktı doktorum geç döllenme olmuştur dedi sat ımı ona göre düzenledi