Pinaargunes irrm05 yaa hadi hayirlisi benim de ilk gebeliğim 8+6 haftadayim şimdiden doğum korkum var ama allah saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin sag saglim alın inşallah allah kolayligini verir 🙏😍💖
Busra61CN irrm05 doğurup gelicez 😀😀 hiç korkma bak ben 8hafta sonra ikinci sezeryanımı olucam hiç kormuyorum. Tabiki bedenden bi can geliyor ama herkesin doğumu özel ve farklı ameliyathanede zaten hiç bişi hissetmiyosun belden uyusucaksan vurdukları iğne çok hafif benim kan alınırken daha çok acıyor kolum😀 sonrasında bol bol yürü en fazla bi hafta sonra tamamen eski normal hayatına dönüyorsun sadece bebegine odaklan hepsi çok güzel olucak merak etme ❤
Haticengin17 Hahahh12 tabi planli sezeryandı bir kac gun once gun saat verdi oda falan ayarlamak icin
sasha ASE6154 tamam canım ben de hazır edeyim mutlaka, annem ayva şeftali kompostosu yapmış, onları da alayım mı yanıma? Kuru kayısı da var şükür. Onu da alırım. Şimdiden hafif hafif yemeye başlasam diyorum bagirsaklar alışsın.
ASE6154 sasha şeftali, ayva nasıl etki eder bilmiyorum, kuru kayısıyı ben hamleliğim boyunca yedim zaten sanırım iyi olur senin içinde 🙂