Hahahh12 Merhaba hanımlar 26 Aralık ’a 2 sezeryana gün aldım. Ama doktor bi saat yazmamış kağıda sadece tarih var . Saat vermeleri gerekiyomuydu
Busenazzzzzz Hahahh12 onu bence sorun. Geç gidersiniz erken gidersiniz aksilik yaşamayın. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 🌸
ocak2021 Hahahh12 ya bende 36+2yim ve bana Ocak 2 ye verdi sabah 7de acilden yatış yaptıracaksın dedi
Eslem2112 Hahahh12 saate söylemeleri lazım canım çünkü banada o zaman saat dokuzda hastanede olman lazım dedile r
Balarisiii Hahahh12 oh maşallah ne güzel darısı bana ben de bilkentten gün alıcam inşallah 34 haftalık olduk
Balarisiii Hahahh12 yaa nasıldı iyi miydi benim orda ilk doğumum olucak bir de orda kaçıncı haftada gün vermişlerdi size☺️☺️
Hahahh12 Balarisiii 40 haftada sanciyla gitmiştim ben çocuğun kalp atışı zayifladi diye acil sezeryana döndü. Ben memnun kaldım güzeldi ilgililerdi 2.5 sene önceydi şuan nasıl bilmiyorum
Hahahh12 ocak2021 ilk sezeryan mi sizin . Geç tarihe vermişler 39 haftalik mi oluyonz hangi doktor . Ayni hastane mi
Peri-06 Sağlıcakla kucagınıza alın inşallah bende kontrollere oraya gidiyorum benimde sezeryan olacak dogumdan sonra görüşlerinizi yazarmısınız odalar doktorlar nasıl erkek eş refakatçi kalabiliyor mu çok merak ediyorum
ocak2021 Hahahh12 hayır 2. Sezeryan bu hafta gittigimde soracağım doktora ben bu doktora ilk defa gittim adı murattı . Normalde ya Alper beye ya da Ömer Osman hocaya gidiyordum . Alper hoca günümü verecekti ama kendisi o gün yoktu . Bebeğiniz kaç gram olmuş size söyledi mi doktor
Hahahh12 Eslem2112 saat demediler kağıtta da yazmıyor. Hafta içi son kontrol var soruyum . 9 da hastane olduktan sonra ameliyata kaçta aldılar