Boncukk123 3438FG canım bilemiyorum ki burcunu doktor 10 gun geri ileri durumu olabilir dedi Mayıs ilk haftasından sonra ıkı burç arasında olabilir ☺️ Allah nasib ederse oğlum olcak 🌸
Boncukk123 ElifKarata ama o çocuk büyüdüğünde cok guzel bir eş olacak canım oğlak erkekleri huyları guzel oluyor ☺️🌸
ElifKarata Boncukk123 kız bana hic faydası olmucak desene ben ceremesini cekcem gelin sefasını sürecek 🤣🤣🤣 bide karısını tutar o ozaman ben o çileyi cektigime yanar yanar oturum 🤣
3438FG Dryfrmzz25 Boğalar çok nadir insanlarla iyi anlaşırlar , seçicidirler ama çok merhametlidirler 🌺 Tabiki iyi huylarımızda var ama şu sinirlenince olan huylarımdan işte nefret ediyorum 😂
3438FG mervemurat16 Ay doğrudur valla. Kız zaten boğa burcu çok nadir iyi anlaştığı insanlar oluyor lütfen yanlış anlaşılmasın biraz seçicilik var boğa burçlarının genelinde 😂
Toprakksx1 3438FG hayatımda hiç balık tanıdığım filan olmadı başıma geleceklerden bir haberim de ondan hadi eşim terazi ben boğa kova aslan yengeç yay filan varda balık yok tırsıyorum🤣🤣🤣
3438FG Havvakc Uykuya ve yemeğe çok düşkünlüğü olur. Aynı zamanda çokta inatçı olur. Ama merhamet ve bağlılık deseniz o da boğa burcunda 😂
Nesli46 3438FG erkek eğer geç gelirse 21 mayıstan sonra ikizler ondan önce gelirse boğa babası da boğa 2 boğayla naparım bilemiyorum😂🧿❤️
Serendipity16 3438FG erkek benimde mayıs 23 gözüküyor doğum ama öncesinde gelirse boğa 20’sinden sonra gelirse ikizler ikisi de fena burç Allah kolaylık versin bana 😂
Serendipity16 amayinedeiyiilerledim mayıs dimi sizinde doğum benimde babam boğa cidden çok zor ama ikizler de çok değişken ruh haline sahip 😂
amayinedeiyiilerledim Serendipity16 evet şu an 14 haftalığız Mayıs sonu olursa ikizler 😅😂 bende ikizlerim ve kendimle barışık olmam en sevdiğim özelliğim. Hayırla sağlıkla gelsin de her türlü seveceğiz zaten☺️🥰
Serendipity16 Pinkpinkpink ben koçum çok inatçı ve sinirli oluyoruz inşallah yükseleni balık olur da sakin yapısı da olur ben öyleyim çok konuşkan değilim 😂
Pinkpinkpink Serendipity16 bende ikizlerim yükselen koç bendede sinir var 😅 bakalım evde nasıl olucaz eşimde balık