3438FG Bebeğim Erkek. Nasip olursa burcu Balık olacak. Çok duygusal bir erkek olacak benim oğlum 😂 Sizlerin bebişlerinin cinsiyetı ve burcu ne ?
ElifKarata 3438FG benmki erkek duruma göre ya oğlak ya kova olcak ama ben kova olmasından yanayım 🤣🤣🤣 oğlak tanıdım erkek çocuk var çok zor cookkk inat ve çok yaramaz bende oğlaktan biraz korkuyorum oyuzden
Youngmotherr 3438FG benim oğlum aslan burcu az daha kalsaydı başak olacaktı bi 6 gün sonra doğsaydı keşke 😂
seymmnr 3438FG benim de bebeğim erkek. burcu oğlak olacak. çok zor diyorlar ama bakalım yaşayıp göreceğiz 🫠 usg de sürekli kaşlar çatık 😂 umarım sert mizaçlı olmaz ya 🥲
Syda78 ElifKarata erkek kardeşim oğlak eşim kova burcu umarım kova burcu olur çok mülayim ve uyumlu oluyorlar oğlak burcu tam tersi ve benim oğlum oğlak burcu olacak 🥲😬
LamiyaCetinkaya ElifKarata merhaba, oğlak burcu erkek çocuk annesiyim, evet inatçı bazen ama asla yaramaz ve zor bir çocuk değil korkmayın 😀💚
Girl_boy_annesu ElifKarata evet bacım ne yap ne et kova doğur benim oğlum 30 Aralık doğdu oğlak bazen çıldırıyorum geçen çöpü karıştırıyordu sen dusun 😤
Demir-annesi34 Youngmotherr benim oğlum başak daha üç aylık kök söktürdü bana resmen sürekli ağlıyor hep kucakta kalmak istiyor çok zor başaklar
ElifKarata Syda78 belki yukselenle de ilgilidir canm ama valla bende ondan korkuyorum işte 🥰😇 sağlıkları yerinde olsun da yeter ki nabalm
Ozgeee22 Syda78 bizim kız da muhtemelen oğlak olacak ☺️ erkek kardeşim oğlak ama hiç kadın oğlak tanıdığım yok nasıldır bilemedim 🥹
Girl_boy_annesu seymmnr benimki de USG de hep kaşlari catikti ayın 30 da 1. Yaşını dolduruyor hep çatık kaşlı🤣
3438FG Demir-annesi34 Kız benim eşimde başak. Çok titizdir hemen anında sinirlenir ama anında geri söner çabuk pişman olur 😂
LamiyaCetinkaya 3438FG Bebeğim erkek, tahmini doğum tarihi 23 Şubat, azıcık erken gelse kova, gününde gelse balık burcu olacak 😀
3438FG mervemurat16 Ayy bende boğa burcuyum. Huylarımdan nefret ediyorum. Özellikle inatçı oluşumdan 😂 ama kova burcu çok sakin diyorlar 😂