Hatice--- Kader2509 21 haftasında detaylı yaptırdım hafta sapmamiz da var bizim 1 hafta 10 gün kadar geride 24 25 cm arasi 383 gr çıkmıştı 23+4 olduk biraz daha zaman geçsin kontrole gideceğim bakalım
tatlibebegim_ Kader2509 17+6da 245 gramdı yarın 19+6 oluyoruz detaylı ultrason var kilosunu merak ediyorum kaç gram oldu bakalım🥰
Aybenar @Kader2509 21+1 de 386 gr 27 cm di şuan 22+1 haftalık olduk kız bebek bekliyoruz hayırlısıyla
Kader2509 tatlibebegim_ Aaa maşallah iyiymiş kilosu yazarsın sende canım buraya mesala neler yiyorsun günlük hayatında kilo olsun diye bebeğe bizede fikir olur
tatlibebegim_ Kader2509 tam 20 haftalık 370 gram dedi doktorumuz öyle aman aman dikkatli beslenmiyorum açıkcası ama her gün meyve yiyorum bulantılarımdan dolayı yumurta vs yiyemiyorum hiç🤗
Kader2509 Arkadaşlar özelikle bebekleri iyi kilo alan annişlere söylüyorum bunu neler yiyorsunuz bebek kilo alması için günlük yaşantınızda 1 günde mesale neler tüketiyorsunuz bizlere fikir olsun 🥰🥰
gzdee11 Kader2509 Canım ben her gün mutlaka yumurta ceviz muz tüketiyorum. Onun dışında özellikle yiyeyim dediğim bir şey yok. Meyveye çok düşkünüm kuruyemişin dibine vuruyorum 😁
Kader2509 gzdee11 Çok güzel bende her gün mutlaka meyve yiyorum muz kuruyemiş yumurta haşlama yiyemiyorum ben kızartıyorum kaşarlı omlet tarzı yiyorum