Sevgipolat Kızlar, rahmim ağrıyor dün geceden beri. Ağrım oluyordu ama bu kadar değildi. Eğilip doğrulurken yürürken bile çok ağrıyor. Doktora gitmelimiyim?
11-02- Sevgipolat bende de aynısı olmuştu şimdi doktora geldim rahim ağzı uzunluğuna baktı iyi dedi akıntılarım çok yoğunmuş öyle söyledi bebekte baş aşşa duruyor nst girdim sonuçları bekliyorum bakalım
_Kubra_ Sevgipolat 36. Haftamdayım sağdan sola dönerken oturupkalkarken vajinamın alt kemikleri ağrıyor 2 haftadır böyle artık çok yoruldum
Sevgipolat Ziynetdefne16 30 haftalık gebeyim. Geçen hafta doktora şikayetimi söylediğimde idrar tahlili verdim bişey çıkmadı. Normal dedi ama bugünkü ağrım çok fazla
Ziynetdefne16 Sevgipolat rahmin genişliyor bebek pozisyon değiştiriyor ondan agriyordur benimde agriyordu doktor baktı bas asagi dönmüş ondan rahmim agrirmis meğerse
Sevgipolat _Kubra_ bende öyleyim Allah kolaylık versin inşallah bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız
Mia0121 _Kubra_ _Kubra_ benimde öyle kemiklerim kırılmış gibi hissedıyorum adım atasım gelmiyor resmen🙄