3438FG Women_nur_ Eşler arası uyum burçlarından hiç anlamam ama eşim Başak Burcu, ben Boğa Burcuyum. Bende fazlasıyla inatçıyımdır. Eşim tam tersi alttan alan taraf. 🤷🏻♀️
Women_nur_ 3438FG Başak çok duygusaldir asla mantık insanı olamaz bide çok naiftir karsisindaki insan kendisinden çok önemlidir. 😊 Boğa tam tersi inat ve israrcidir😊
Women_nur_ tugbadurmaz34 Aslan ve koç burcu uyumu dillere destandir zaten maşallah size Allah bir ömür böyle olmak nasip etsin 🙏💜😇
Ziynetdefne16 Women_nur_ amin Allah razı olsun sinirden doguru vericem oracıkta diye korkuyorum kulağını çektim kulağı kızarmış arkadaşı sormuş ne oldu kulağına diye deseydin esim morarttı diye dedim ahjsjsjsj resmen obana ben ona eğleniyor adam siddetten 😅
3438FG Women_nur_ Valla dediklerinizin eksiği var fazlası yok 😂 Gerçektende öyledir eşim. Ben çok çok inatçıyımdır. Kesinlikle huyum kötü ama bundan vazgeçemiyorum bastıramıyorum kendimi🤷🏻♀️
denizalismom Women_nur_ aynen öyle 😂 benim yükselenim de başak 🤣 zaten sürekli eşime iltifat ederim o da eder . İkimizin de libidosu çok yüksektir genelde 😂🤭🤭
Yazmelegi_ Women_nur_ ben kova eşim koç burcu Anlaşıyoruz uyumumuz gayet iyi ama eşim çok şakacı espri olsun el şakası olsun ahhaha bazen buna katlanamiyorm ama olsun ve ikimizde inatçıyız bazen buda bizi zorluyor 🤣🤣 ama ben galip geliyorum
Women_nur_ Yazmelegi_ Kovaya hangi can dayanır zaten😂😂 Biz ne diyosak o olmak zorunda demi yoksa sonu çok kötü olur 😂😂😂 Bende kovayim Eşimde yay burcu 😊
Women_nur_ Bzbz Benim kendi burcum kova esimin de yükselen burcu koç 😊 Evet bazen kimi zamanlar oda dik başlı oluyo genel de lakin benim dediğim oluyo 😊 Yoksa uçururum onu biliyor 😊
matmazellayy Women_nur_ Ben boğa eşim koç çok şükür anlaşıyoruz ikimizin de ani parlamaları var onun haricinde duygusalız ama eşim sözü dinlenmediğinde çıldırıyor diktatörlüğü seviyor 😅
Yazmelegi_ Women_nur_ ahaha tabiki üstünlük bizde 🤣 bizimle başa çıkamazlar, sizde de inatçılık var mı benim gibi😁 eşinizle anlaşabiliyor musunuz
matmazellayy Women_nur_ öyle oluyor zaten çok inatçıyım dediğim dedik dediğim olmayınca ortalık karışıyor 😂
Kbrnrmrt Koç burcuna kötü diyemem ama benim burcuma çok ters hep korktum oğlum koç olacak. Ben Balık eşim başak iyi anlaşıyoruz
Women_nur_ Kbrnrmrt Balık ve başak zaten çok iyi anlaşır. Benim çok yakın kız arkadaşım var oda balık eşi de Başak uyumlari evlilikleri çok güzeldir.😊
Heidihat Women_nur_ ben akrep eşim balık bence uyumluyuz idare ediyoruz birbirimizi genelde o ediyor hakkını yemeyelim bn agrasif sinirliyim birde hamilelikten hemen parlayabiliyorum.
Women_nur_ tugbadurmaz34 İnşallah ikizler olur😊 ikizleri çok iyidir çok cana yakindir anlayışlidir. Bi kötü huyları herseyden çabuk sıkılır 😊