Sudeakay Berru_ off aynen dünden beri öyle bi şişkinlik bi iştahsızlık 2.trimester geçmek istiyorum artıkkkk..
Busraoz Berru_ Aynısı kabızlık ve aşırı şişkinlik çözüm arıyorum canım bir şeyde istemiyor ki yiyim düzene sokmaya çalışayım. Kasıklarıma ağrı saplanıyor🥹
Poncik77 Ayağımın altı yanıyor geceleri gündüz de diz altı baldırımda ağrı mevcut gündüzleri ise halsiz geçiyor 8+2 den yazıyorum. Sevgiler 😊
Berru_ Sudeakay öyle gerçekten ya sıvı çok tüketmeye çalış istersen bende öyle yapıcam kabızlık için bide kayısı aç karna ama
Sudeakay Ya birde ağzımda garip bir tat var sizde de varmı böyle hasta gibiyim ama değilim garip bir iştahsızlık tadı
Berru_ Busraoz kayısı ye istersen aç karna sonra ılık su zencefilli limon sıkıyordum o beni rahatlatıryordu hamile değilken şimdide deniyorum bakalım ne olacak
Fatma13cengiz 8+0 haftadayız bugun mide bulantısı cok fena oluyor onun dışında şükür bir sıkıntım yok
2prensesannesiiii annevebebek17 bende bi 39 bekleyim ya kalırsa acil bi durum olmazsa 🙏🏻 Anca doğum günümü öyle kurtarıyor😂