ikizcanlar_47 amin inşallah canım 🙏🏻
7 haftalık gebeler tanışalım 👥
ikizcanlar_47 çok şükür maşallah 🧿
Karahaninannesi maşallah 🧿 karnımdaki doğarsa aralarında 1yıl 3 ay olacak kızım 7 aylık 8 den gün almaya başladı yeni🥲🙏🏻
- Düzenlendi
Rosealbina yaaaaa hhahaha maşallah 🧿🙈rahatlamışsındır baya benim kız 7 aylık 8 den gün alıyor karnımdaki 7 haftalık 1 yıl sonra olsun istedim ama kaçak erkenden yola çıkmış🙈 gidiyordu bi dr yüzünden kürtaj olacaktım az kalsın badireler atlattı doğup büyüsün anlatıcam inşallah 🙏🏻 🥺
_merve11 geç döllenme olabilir canım 🙏🏻 Haftaya inşallah her şey netleşir🙏🏻
Evinuuu evet ama bazı drlar anlamıyor geç döllenme olayını unutuyor benim bebeğim gidiyordu yanlış tabı yüzünden🥲
Busraoz duyarsınız allahın izniyle inşallah 🙏🏻💞
Sudeakay doktoruna söyle prilam yazar
ikizcanlar_47 amin canım inşallah
2prensesannesiiii amin inş canm 😊🙏 cümlemiz güzel haberler alırız 💕
Fatma13cengiz benim 7+3 keseyi daha yeni gördük
- Düzenlendi
2prensesannesiiii bende adete göre sekiz ama ultrasona göre 7 haftalık keseyi 5+6 yken gormstik. Bebiside dün gördüm ama anlamadım bsy iki tane var gibi doktorda bsy demedi nedense
2prensesannesiiii benimde agustos başlarına denk geliyo 8 agustos dogum gunum bende ayni gün dogurma ihtimalim var 🥰 insAllah dogum gunlerimzde dogururuz
2prensesannesiiii 7 haftaya yarın geçiyorum👼🏻
Poncik77 eveet 7 gafta oluyolar pazartesi muhtemelen siz de kalp atışını duycaksınız😍
2prensesannesiiii 8 haftalığız ilki sezaryen ikincisi de öyle olur sağlıkla gelsinler