ilhame7210 ilkaaay Derinnmom Bizde travel sistem aldık.Yaninda park beşiği vardi anne yani için yan tarafi iniyir.Besik büyük yatagi çantası hepsi icinde 6600 aldim
Beyzanurk Nazli2_ memnun musunuz ya bende hafta sonu bakmaya gideceğim fiyat uygun olunca bi şüphelenmedim değil Kraft napoli düşünüyordum
Nazli2_ Beyzanurk uygun derken 8 bin liraya yakın heralde 15 20 bin baktiniz uygun geliyor ucuz pahalı algisida birakmadilar bizde valla 4 binden başlıyor 2 bebek arabası parasında ucuz bişey değil yani çok kaliteli söz bilirsiniz
Nurbusra_ Edos1212 ben Elele mido aldım henüz kullanmadım ama evde ve sokakta denedim sürüşü çok rahat aşırı ağır bi araba değil hatta puseti çoğu pusete göre hafif aynı arabayı kuzenim de kullandı kızı 3 yaşında şimdi bile ara ara kullanıyo gayet sağlam
1kedi1bebe ilkaaay kraft nepal kullanıyorum 5 ay önce civilde indirimden 10.000 e almıştım aşırı kullanışlı hafif ve pratik tek elle açılıp kapanıyor
melekseymaxx Joie litetrax 4 travel sistem sipariş ettik e bebekte 12bindi dün sepette 8.400e düştü aldık daha gelmedi ama çok tavsiye edildi bakalım😊
Serap1-2 bitanemiz24 daha kullanmadım 😂ama çok yer kaplamıyor youtubeden bak tanıtım videosuna fiyatıda iyi bence