Mucizemibekliyorum_ Kızlar normalde bebeğimin başı hep yukardaydı 27. Haftamda baş aşağı dönmüştü şuan 30 haftayı bitirdik ama geçenlerde tekrar baş yukarı olacak şekilde döndüğünü hissettim. Merak ettiğim bu haftadan sonra döner mi acaba tekrardan ?
Hazalaskin Mucizemibekliyorum_ benim bebeğim sancı çekme aşamasında 3 kere pozisyon değiştirdi yan döndü baş aşağı döndü tekrar yan döndü yine 🤣 sonra baş aşağı döndü şükür 🤣
Mucizemibekliyorum_ Hazalaskin aslında son zamanlarda yerleri daralıyor dönmeleri zor oluyor diyorlar ya😂
Mucizemibekliyorum_ Hazalaskin inşallah döner ya😏modumu düşürdü bu durum normali denemek en azından beklemek isterim
Hazalaskin Mucizemibekliyorum_ haftan daha erken ki zaten benim bebeğim 33. Haftada falan dönmüştü ilk baş aşağı
Mucizemibekliyorum_ Aysee1123 ya doktorum zor artık dönmesi dediği için modum düşmüştü ama nasipte varsa ihtimalde var demekki
Hazalaskin Mucizemibekliyorum_ yanlış anlama ama doktorun sezeryan seven bı doktor galiba zaten ortalama 32. Haftda döner bebekler