Sensizolmaz Musemma06 bendede hiç olmadı 32 haftalik olduk acaba cinsiyet ne acaba diyorlar erkek bebek çizgi olmuyormus
mervesel_ Ben adlında bunu yazmamışyım neden bu şekilde paylaşılmış anlamadım doğrusu 👇 7 hafta 5 günlük karnım neden bu kadar şiş olabilir
Beeyzanurr mervesel_ ilk haftalarda gaz ve hormonlardan dolayı oluyor benimde 7 ve 8. Haftalarda taş gibiydi
NurCan58 mervesel_ gazdandır benimde o haftalarda cok şişti, şimdi 8 aylık hamileyim herkes 4 5 aylık zannediyor. Üstelik bahsettiğiniz çizgi bende basta yoktu 20lerden sonra silik bir sekilde cıktı, şu an çizgi baya belirgin rengi koyulaştı çünkü.
Ahsennesli mervesel_ benimde öyleydi gaz ve hazımsızlıktan diye düşündüm. Su bile içsem böyle oluyordu. Sonra düzeldi 13 haftalık şuan
edadm kızlar şimdi tersleyince elinize ne geçti anlamadım ya bende de vardı ya da yoktu demek çok mu zor gerçekten gerginliğinize çok şaşırıyorum bu arada bende de hiç olmadı
mervesel_ edadm aslında konu tersleme değil bir hanımefendi benim paylaşımımın başlığını değiştirmiş bdn karnımın şişkinliğini sormuştum zaten hanımefendi kendi oluşturmuş soruyu