Elifff23- Ebrarabla_06 çok çabuk geçiyor zaman bir anda azalmış oluyor günler sağlıkla geçsin İnşallah 😊🤰🏻
Elifff23- nesligedikli gözünüz aydın analı babalı büyüsün prenses darısı bizlerin başına sağlıkla İnşallah 😊😊
Ozlem-200 Elifff23- Benimde son 99 bugün bu günleri görebilecek miyim derken günler gelip geçiyor ve gün geçtikçe oğlumla kavuşmamıza çok az kalıyor 🥰
Elifff23- Cceylann01 ben de sezeryan düşünüyorum vajinal doğumdan korkuyorum yapamam herhalde diyorum ama sezeryandan da korkuyorum sezeryan doğum nasıl acaba zorlukları varsa neler
LamiyaCetinkaya Elifff23- Bu 2. gebeliğim son 70. Hiç de üzülmüyorum valla hamileliği sevemiyorum ben kısıtlanıyorum hareket edemiyorum filan 😂 Evlat sevgisi olmasa çekilmez valla, biran önce doğursam da bu defteri de kapatsam artık 😂
Elifff23- LamiyaCetinkaya evet hareket kısıtlılığı doğru Vallahiii bir de her harekette acaba bir şey oldumu olur mu diye düşünmek ani hareketler yapınca tedirgin olmak 😅
Cceylann01 Elifff23- ber dogumun kendine gore zorluğu var canim ama korkma Allah yardim ediyor sezeryanda n3 kadar cok yürüyüş yaparsan toparlanma sürecin o kadar hizli olur