BurcuHamza Mrb. Kizlar. 33 haftalık hamileyim ve dün akıntım fazlasti. Doktorum fazlalasir dedi acilde muayene oldum ama içim hala rahat değil. Sizinde böyle oldumu?
AlnSura BurcuHamza 34+4üm benimde fazla canm az ayakta dursam geliyo yürüyüş yapsam oluyo ilaç verdi ama fayda etmedi
Huri-Lina250620 BurcuHamza Ben şuan 33 haftalığım tam bugun akıntım öyle yok açıkçası cok beklediğim zaman tuvalette ozamn bi akintim oluyorumm onun dışında normal benim 2nci hamileliğim. Bu aradaa 😍
battaniyemkareli BurcuHamza benimde böyleydi, enfeksiyon varmıs. doktor fitil verdi. o da alerji yaptı ahdhfjfj kısır döngüdeyim maalesef umarım hemen iyileşirsiniz
BurcuHamza AlnSura banada dün acilde verdiler. Idrar enfeksiyonu için tek kullanımlık antibiyotik ve mantar için fitil. Inşallah iyi gelir böyle çok tedirginim. Sana ne ilacı verdiler?
AlnSura Smyye0303 banada fitil vermişlerdi içinde 2 tane olanı 3 lu den de vermişlerdi ama fayda etmedi hiç yine geliyo benimde 2. Gebeligim bu zamana kadar Bi sıkıntı olmadı çok şükür
Smyye0303 AlnSura sıkıntı yoksa boşver canim gelsin külot değiştir ben öyle yapıyorum hele siyahkilot giyince daha beter gözüküyor 😂
BurcuHamza Aaa122 evet idrar yolları enfeksiyonu da var mantar sorunumda var malesef. Akıntı hep oluyordu ama çoğalınca korktum biraz. Çok şükür tek değilmişim 🙂
BurcuHamza Minigiim-vebenn52 evet o da var tabi. Insan korkuyor düşüyor işte ne olduğunu tam bilmeyince 🙁