askileannesi3 Arkadaşlar çok hastayım. Burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı ve halsizlik ağrılarım var. 35+3 günlük hamileyim hastaneye gitsem ilaç veya serum verirler mi?
Aneeemm askileannesi3 ilaç vermezler ama serum verirler birde burun tıkanıklığı için siprey gibi bişey verir Ler geçmiş olsun
Civciv_ askileannesi3 cok gecmis olsun bol sebzeli,tavuklu çorba ve bol meyve tuketmenizi öneririm. Hastanede serum verebilir.
ressamanne_ askileannesi3 beyaz dut kaynatın suyunu soğuyunca için vücuttaki enfeksiyonu düşürüyor geçmiş olsun ❤️🩹
askileannesi3 Aneeemm çok sağolun gün geçtikçe daha da kötüleşiyor. Herkes sana bı sey yapamazlar diyince sorayım dedim
askileannesi3 Civciv_ tüketiyorum özellikle c vitamini olanları ama bana mısın demiyor. Çok sağol cnm
Cyn1994 askileannesi3 salgına mı yakalandınız acaba çevremde yeniden covid vakaları duymaya başladim çünkü
askileannesi3 Cyn1994 inan bilmiyorum. Olabilir de. Acile gittim serum verdiler ve reçete ile 2 ilaç aldım. Onları kullanıyorum.
Eylemyerlii askileannesi3 bende aynıydım üstelik 37 haftalık hamileyim boğaz ağrısı için karabiber bal limon sıcak suya katın için iyi geliyor ve bol bol su uyku ben öyle düzeldim
Sevdeeez Aynı şekilde ben de çok hastayım boğaz ağrısı öksürük ölüyorum sanki. Acile geçen gün gittim ilaç veremiyoruz 37 haftalık gebesiniz dediler serum taktılar ama öksürük ne yapsam geçmedi uyuyamıyorum öksürükten