Elfanne Syavuzs ahh duygularıma tercüman oldunuz zombi gibiyim ve her an tuvalette bitiyorum nefes darlığı bacak ağrısı halsizlik dayanılır gibi değil 29 gün sonra kardeşlerim gelecek yanıma desteğe 32+3 haftaligim
Syavuzs Elfanne ya benim ilki normal doğumdu ve kendimi yine normal doğuma şartladım tabiki . Sonra bir baktık ki bebek ters 😩 37. haftaya girdim hala ters ve bu gidişle sezeryan yolları gözüküyor pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek
Elfanne Syavuzs yaa anladım ama üzülmeyin sezeryanda olsa normalde olsa önemli olan sağlıkla kucaklamaniz benim ikinci sezeryan olacak huc korkmayın
Syavuzs Elfanne bilmediğim için biraz ürküttü yoksa dediğiniz gibi yeter ki kucağımıza alalım da 🙏🏼 hayırlısı neyse o olsun hakkımızda kuzum❤️
Elfanne Syavuzs hicbirsey görmüyorsun ki canım arada perde var azıcık heyecan yapsan hemen sakinleştirici veriyorlar zaten Leyla oluyorsun 😀
Elfanne Syavuzs ben olsam almam ilkindede almadım bundada almam çünkü genel anestezide gözünü açar açmaz ağrıların başlıyor bebisi ilk emzirme bile kabusu döner spinal veya epidural beş altı saat uyusuksunuz
Elfanne Syavuzs valla o farkı bende anlamadım hiçbir zaman ama benim spinaldi tek bir iğneyle belden aşağısına uyusturuyorlar
minimix denizalismom 30.haftaya kadar çooook rahattım hamileliğim aşırı mutlu ve rahat geçti ama sonrası tam bi başa dönüş oldu kusmalar geri geldi ağrılar arttı uyku düzenim iştahım berbat bi haldeyim 🤮
ElaEge denizalismom ayy allahım sağ sağlim o günleride görmeyi nasip etsin 2. Trimestırda sıkışıp kaldım gibi hissediyorum bi an önce alayım kucağıma kızımıı
denizalismom ElaEge hiç merak etmeyin zaman gerçekten su gibi akıp gidiyor. O günleri de göreceğiz inşallah 🙏 🌸