Yagar Sumruhazal kapatmismi demekki herkz yazinca baş edemedi sabh erkn gidin kapiya vurun iceri grip soyleyin ksyir actirin der buyuk ihtimalle genelde kirmz kimseyi orda olup olmdigina bakn ama calisma saatleri var googledr
kalbiminpariltisi MeltemmK41 yani daha normal odaya çıkınca bile eşleri almıyorlar doğuma mı girsin istiyorsunuz 😂 o zaman özele gideceksiniz
MeltemmK41 kalbiminpariltisi size göre komik sizin eşinizin yaninizda olmasi size komik gelebilir benim için onemli bisey desteği iyi geceler.
2prensessannesi MeltemmK41 hanımefendi isteğinizi komik bulmuyor tabiki eşinizi istersiniz ama devlette muayenelere bile eşleri almazken ziyaret dısında yatıs yerine sokulmazkem doguma alıyor mu demek komik oldu demek istiyor. Devlette eşi bırakın yanınıza kimseyi almıyolat
Esinn13 Yagar merhaba bebeğinizi umarım sağlıkla kucagınıza almışsınızdır.. bende 32 haftalıgım suan nazan karadenize gidiyorum ve ona devam etmek istiyodum kaç haftadan sonra randevusuz girebiliyoruz ve takibimixi yapan doktora mı girebiliyoruz
Yagar Esinn13 1 aylik oldu bebegim iyiyiz bana sezaryan gunu verdiler ama 2 gun once suyum gelince bizmki plnsiz bi dogum oldu nobetci kimse ameliythanede o yapiyor
Yagar Esinn13 sanirim 34 haftadan sonra gdiliyo randevusuz ama oda bi doktr var sadece ona gdebiliyosn secme sansin yok