Kubra-00 Zehraumut 38.haftadan sonra zaten artık fazla bi kilo almıyor bebek. O nedenlede doktorum kalmasına gerek yok dışarda beslenip alsın kilosunu demişti:) korkma canım zaten az kaldı. Herşey iyi olur Allahın izniyle
Zehraumut Kubra-00 kiloyu takmıyorum ki hareketsizliği korkutuyor beni ve kalp atışı sabit ti 2 kez nst girdim
Zehraumut Aneeemm yani girmemiş kanala sanırım hakkınızda hayırlısı olsun kuzum odff offf boğazım ağrıyor ateşim de var
Aneeemm Zehraumut napiyim valla yarın doktora gidicem bakalım ne dicek yine eve gönderir büyük ihtimalle sancım yok bsey yok yine beklicez kesin
Zehraumut Aneeemm ben uyudum ama ata ara uyandım ağrılara hatta gece 4 de uyandım düzenli olarak iki kez 10 dakka geldi gitti ağrım dünden beri az az nişanım geliyor komple gelse veya suyum gelse tamam dicem
KsedaGG Zehraumut ben de aynı durumdayım. Kasılmalarım var anlayamıyorum. Sancı hissetmiyorum. Açıklık 2 cmdi en son. Eve gönderdi. Sabah kontrol. Sabaha dayanır mıyım kızlar. Ara ara kasılıyor sanki 10 dakikada bir. Ama su nişan yok
Zehraumut Aneeemm valla ya düzensiz çok düzensiz ağrılarım oluyor dünden beri belimden ölüyorum valla