Nilayhira Aneeemm 38+1 son 3 gün kavuşmaya inşallah😍 gözümü kırpmadan bulantı yanmalar sabah ettik yine 🥲
Blueberry0 Aneeemm hadi bakalım uyku da tutmuyor ya akşama kadar uyurum şimdi kesin. az önce de kustum nedense ayyy hiç iyi değilim😑😑😑
Ilba_34 Aneeemm 36 haftalığız haftaya bende gideceğim doktora çatı muayenesi yapar sanırım bişey demedi kendisi ama biraz tırsıyorum çatı muayenesinden 🫤 heryerim ağrıyor iyice ağırlaştım bu zamana kadar hiç ödem olmamıştı vücudum şimdi sabah kalktığımda ellerimi zor kapatıyorum 🤦🏻♀️
Aneeemm Ilba_34 evet benim de ellerim ayaklarım hep şişti 🥺 ağırlaştım baya çatı munesi hiç acımadı benim bazıları insanı korkutuyor du çok acıyor falan diye valla benim hiç acimadi ☺️
Blueberry0 Aneeemm yok cnm gayet iyiyim birden oldu anlamadım bende😑şimdi biseyler yiyim dedim boğazım yandı bildiğin. asla uyuyamam artık şimdi de mide yanmasından🥲
Aneeemm Blueberry0 kız yarın hastaneye gidecem ama bir gram uykum yok ne yapacam yaaa uyuya kalmazsam yarın iyidir😂😂
Blueberry0 Aneeemm Evet süt içemiyorum oldum olası, yoğurt iyi geliyo🥲incecik bacaklarım ayaklarım oldu davul gibi , burnum sisti. kendimi tanıyamıyoeum valla artık
Aneeemm Blueberry0 valla bende siştim baya bende hep eşime diyorum benim burnum büyüdü inanmıyor bana 😂😂😂
Zehraumut Blueberry0 kuzum 37de başladım ben doktoruna Danışmanlık öyle başla bence birde iğne kullanıyorsan adaçayı yasakmış