Mhrbn9494 Kızlar 33. Haftamdayım ve yaklaşık 1 haftadır düzenli geceleri uyuyamıyorum uykum var ama uyuyamıyorum. Böyle sorun yaşayanlarınız var mı
Nur_budak Mhrbn9494 bende çok yaşadım uykusuzluğu şimdi doğum yapalı 30 gün oldu uykuyu iyice unuttum 😂
annisgebis Valla bende 30. Haftadayım uyku düzenim kalmadı. 3.trimester dönemi bunu gerektiriyor sanırım😅
Elifdddd Mhrbn9494 ben gündüzleri ruh gibi dolanıyorum gece yataga giriyorum uyku yokk bi lavaboya kalkıyorum daha uyku tutmuyor🥹🥹🥲
Blackatlas Mhrbn9494 28+2 Yaşıyorum saat 2′de uyumuştum 5′den beri ayaktayım :( asla derin dalamıyorum bir de ayaklarım cok hzuursuz yanıyor böyle geceleri
Huri-Lina250620 Mhrbn9494 Valla yatacak yer olsun direk uyurum 😀 şuan 33 haftalığım işe gidiyorum yorgunluktan hamilelik evdeki çocuk derken o yüzden uykusuzluk çekiyorum o yüzden uyuyorum direk
battaniyemkareli Mhrbn9494 bende uyuyamıyorum.. bence bedenimiz bebek doğduktan sonraki uykusuz gecelere hazırlanıyor🤤
mhmtsmy Mhrbn9494 36+4..sürekli dönme ihtiyacı duyuyorum ama dönerken de o kadar zor ki,ağrılarım çok oluyor dönerken ederken..bir de doğum korkusu falan nasıl olacak diye,uyku namına pek bişey kalmadı😅
Zeynepli12345 Mhrbn9494 2-3 saat uykuyla günü bitiriyorum maalesef uyumak çok zor enerjim kalmıyor. Bazen mantıksız düşündüğümü farkediyorum uykusuzluktan. 3 yaşında kızım var gün içerisinde uykum gelsede uyuyamıyorum onu bırakamıyorum