Suleglpk_22 Kaç ay sonra doktor a gidilmeli? Sizler gittniz mi ?yada kaç ay sonra adet gördünüz? Benim kırkım çıktı hesapladım 28 gün sonra 1 gün adet oldum sonra hiç olmadım hâlâ yok acaba normal mi
Denizhilal Suleglpk_22 ben. Yaklaşım ilk doğumdan sonra 8. Ay sonra oldum sütüm çok yoğun geliyordu bebek de devamlı emiyordu ama ona güvenip korunmamazlık yapma sakın bazıları hemen olur bazıları daha geç bu bir ölçüt değil bilgin olsun
caglakorkmaz Suleglpk_22 İlk 1 sene olmayabilirsin demişti doktorum ama yanlış hatırlamıyorsam 3.-4. Ayda olmuştum. Doğumdan sonra ki 11. Ayda tekrar hamile kaldım🫣
Aaa122 Bebekannesiii_ 1 seneye kadar normal dedi kadın doğum valla rahattım bende hiç sorun etmedim😂 şimdi 2. Doğumum olacak haftaya
Cgdem123 Suleglpk_22 2.ayda adet oldum bakalım bu ay olucakmiyim,bazılarında adet olup daha sonra düzensiz adet oluşumu oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum öyle gördüm burada
Nuranbakay Suleglpk_22 ilkinde 4 ay snra oldum. Su an 2. Gebeliğin inşallah yine böle erken olurum geç olmakta çok sknti
Denizhilal Suleglpk_22 benim süt çok yoğun geldiği için dedi doktor olabiliyor diye sorun görmedi zaten yumurtalıklarıma da bakınca sütten dolayı etkisiz puan hamile kalman imkansız dedi ama yine de dikkat etmek gerek ikinci gebelikler genelde süte güvenilerek oluyor ve bu herkes de kişiye göre değişiyor