Biz 3 yıldır denedik açıklanamayan infertile vardı aşılama yada herhangi bi tedavi istemedik direk tüp bebek istedik. Çok şükür ilk deneme de tutundu bebeğimiz bana 😇 13 haftalığız şuanda birde dondurulmuş embriyomuz kaldı orda da bir bebeğimiz var diyorum ben. Herşey Allah ın takdiri hakkınızda hayırlısı.. zor süreçmiş gerçekten.. bebeğim transfer edildiği an ona dedim ki annen seninle bitanem bana tutun seni çok seviyorum 🌸daha sonrasında da her gün yürüyüş yaptım il dışında olmasına rağmen aynı gün döndük eve doktoruma sordum tabi o da sen normal şekilde hamile kalsaydın ne zaman tutulduğundan haberin bile olmayacaktı belki duşta belki bulaşık yıkarken temizlik yaparken tutunacaktı o yüzden Allah ın takdırı dedi ve iyiydi dinlemişim. Kafamda acaba tutundu mu test yapayım mı gibi sorular hiç olmadı stressiz gezmeli tozmalı dualı meditasyonlu bol sohbetli bir bekleyiş oldu hatta tüp bebek sürecinin en güzel yanıydı benim için vurduğum iğneler bile zevkli gelmeye başladı içimde bir can var ve bunı biliyorum transfer anı da sanki mucizeydi orda ilerleyen havanın içinde minicik bi embriyo var bizden öyle işte.. Allah emeklerinizi boşa vermesin yar ve yardımcınız olsun bebeğinizle bol bol sohbet edin nefes egzersizler yapın birde biz transfer gününü kimseye söylemedik doktorum da öyle tavsiye etmişti.ğbkğ ararlar sorarlar şöyle yap böyle yap derler boşa stres içinde bebeğin embriyo nun olduğunu hem bil hem bilme yani dedi😅bu süreçte kimi görsem fazla fazla dua ediyorum 💕💕hadi hayırlısı kızlar