perosy Ay3 benimde bu hafta o kadar çok kasılmam oldu ki anlatamam size başka bir sorunum yok şu anlık
Mnktrtamnk Ay3 vajina kemiklerinin olduğu yer aşağı düşecekmiş gibi bir ağrım var bi kaç gündür büyük ihtimal pelvis genişliyor oturup kalkmak zorlaşmaya başldı gece sürekli wc ye kalkıyorum ufak ufak bel ağrısı başladı
mombarbie_ Ay3 aksamlari kısa süreli sancı giriyor gibi oluyor geceleri kaburga ağrısı var mide yanmasından bahsetmiyorum bile oturarak uyuyorum 🥹
Cansu-bora Ay3 benim de göbek çevremde inanılmaz bir ağrı var sanki bir yere vurmuşum da çürükmüş gibi ve dediğin gibi çok gergin patlayacak gibi
Cyn1994 29+3 olduk bizde fakat şu 3 gündür hareketleri epey az ve vajina girişimde hareketler hissediyorum umarım bu kız aceleci davranmaz 😇😅
e_blue_sky_a Cyn1994 ben de 29+6. Dün akşam bu sabah hareket yok kafayı yicem. Şeker var tatlı da yiyemiyorum
Gamzedogru25 29+6 olduk bel ağrısı uyuyamama ve bacak aramda hiç bitmeyen bir ağrı şu son aylar nasıl geçecek bilmiyorum ve hiç sabrım kalmadı
Krtcm Gamzedogru25 ben çok rahat uyuyorum ya gece sağ sol yapıyorum ama genelde iyi uyuyorum ilk kızımda sabahlara kadar uyuyamazdım
Cansu-bora Gamzedogru25 aynı gündeyiz bende 29+6 yım benim göbek çevremde çok ağrı var ve bel ağrısı işte
rahomo 29+5 bir haftadır kuyruk sokumu kemiğim aşırı ağrıyor oturup kalkmada yürümede fazla zorluyor birde masa başı çalışıyorum sabit kalmamaya çalışıyorum birde buna mide yanmasıda eşlik ediyor tabi
Derin-derya09 e_blue_sky_a türk kahvesi içmeyi denesene bir de ben bazen hareketlerini hissetmiyorum ama karnımı açıp baktığımda narin narin sağa sola dönüyor o zaman rahatlıyorum. Ama döndüğü hareketlerini hissetmiyorum. Sende bir Türk kahvesi iç ve sola uzan bakalım bende de şeker var böyle yaptığımda etkisini görüyorum
duygu26 e_blue_sky_a oluyir öyle geçen hafta benimde öyle kafaya takma Yemen’e dikkat et Allah’ın izniyle iyidir inşallah
Derin-derya09 29+0 hala çok yoğun bir işte çalışıyorum. Suanlik iyiyim bazı ufak tefek problemleri saymazsak maşallahım var 😊 ama bu aralar kasiklarimda baskı hissediyorum özellikle uzun süre oturup ayağa kalktığımda yürümekte zorlanıyorum.
e_blue_sky_a Derin-derya09 içeyim ama hiç kafein seviyormuş gibi gelmiyor bana süt içince hareket ediyordu tokluk şekerimi ölçüp süt içeceğim
Murphyyy Ben 28 haftalığım bebek 1 hafta ileride bende vajina ağrısı çekiyorum. Memurum sürekli oturuyorum bu nedenle oturup kalkmakta zorlanıyorum 🙁
mombarbie_ Ay3 yapacak herseyi denedim Bi anlamı yok malesef doktor ilaç vs de verdi yinede hiçbiri ise yaramıyor 😵💫