Hasadser Benim de hikayem su sekilde gerceklesti, 12. Haftamda sarı-yesil akıntım oldu ve cok az enfeksiyon cıktı ve doktorum vagi hex fitil verdi onu kullandım sonrasında akıntım kahverengi lekeye döndü ve hemen doktorumla irtibata geçtim tekrar muayene etti hem karın hem vajinal baktı ve kanama alanı görülmüyor bir sorun yok dedi . Ondan bir kac gün sonra da kahverengi lekem kanamaya döndü gecenin bir yarısı hemen doktorum çağırdı ve inceledi rahim agzımda bir acıklık görmedi bu sefer kanama alanını gördü 14. Haftadaydım kanamanın plasentadan kaynaklı oldugunu söyledi iğne yapıldı progestan fitile basladım sonrasında perinatolog arkadasına yönlendirdi gittim perinotolog da detaylı inceleme sonrası düsük tehtidin var diyip bana evde yatıs verdi sadece tuvalete kalkarak evde yatmaya başladım kanamam hala devam ediyordu bekleyip görücez dedi bu sürede sıkı takibe alındım muayenelere gidiyordum kalp atısı ve su hepsi normaldi 16. Haftamda gittigimde ise suyumun bittigini söyledi doktorum ve bunun üstüne ben iki perinatologa daha gittim ikisi de cok iyi doktorlardı acilen bu gebeligi sonlandırmam gerektigini söylediler kesemde delik olusmus kanamadan kaynaklı diye. Sonrasında suni sancılarla normal dogum yaptım bebegim de plasentam da dogumda cıkmıstı hic parca kalmadıgı icin doktorum kürtaja gerek yok dedi . Bu olayı 30 mayısta yasadım acım cok taze oldugu icin o zaman sorgulayamadım. Simdi tekrar gebelik istedigim icin her seyi sorgular oldum artık düsünmekten kafayı yicem. Suan olayın üstüne 2. Reglimi oldum ve bugun muayeneye gittim ultrasonla baktılar rahmin toparlamıs dedi kan tahlilleri verdim tıbbi genetige yönlendirdi esimle birlikte kan verdik onun cıkması 3 ayı bulabiliyormus. Pazartesi günü de tv usg cekilcek sanırım rahim agzına falan detaylı bakılcak bu arada gece yarısı kanamam basladıgında gittigimde doktorum rahim agzının normal oldugunu söyleyip serklaja gerek olmadıgını söyledi simdi ben de kanama neden oldu diye sürekli sorguluyorum suyumun kanamadan dolayı geldigini söylediler ama kanama neden oldu tekrar olur mu diye düsünmekten kendimi alıkoyamıyorum ama okuduktan sonra enfeksiyondan olabilecegini düsündüm bu arada 6. Haftamda da enfeksiyon cıkmıstı tek doz şase içtim ve gecmisti belki de gecmemis miydi fetal dna sonucum da temiz cıkmıstı bebegimin biz o yüzden patolojiye yollamadık ama keske plasentamı yollasaymosım saglıksız bebek düser diyorlar yine kafam karısıyor artık . Test sonuclarımı beklemek de uzun bir süre tekrar gebelik de istiyorum bakalım nolacak