ecembugra53 Kubrakulaaa ana kucagı almadım ilk cocugumda kullanmadım gebeliğüm yine almayı düşünmüyorum gereksiz buluyorum
Yenianne7 Ebru3457 Kesinlikle, hem de ana kucağında uyumaları benim için çok sağlıklı gelmiyor ne bilim böyle iki büklüm duruyor sanki
Raziyenurx Yenianne7 kız sorma ona bagımlı ayaklarının hepsi dişarda heryeri kırıldı anakucagının ilk orda uykuya dalıyor sonra yatagına alıyıoruz😂
Raziyenurx Yenianne7 valla malesef ya kızımın garip takıntıları var bide battaniyesi var onu heryerde yanında taşıyor😂
1prensesannesi__ Kubrakulaaa düz anakucagi gerekli oluyo aslinda bebegi yere koymak yerine onun icine koymak iyi olabilir ama elektrikli anakucagi bebege göre degisiyo sallanmayan bebek icin gereksiz ama sallanmayo seven ya da alisan bebek icin kurtarıcı olabilir 😃
babyasyanil Doğmadan önce almamıştım sonra zorlaşmaya başladı kucak bağımlısı oldu işlerimi yapamaz oldum bide yazın ortasında doğurdum cok feciydi. Dayanamadım 2. Ayında aldım ve oh be dedim. İş yaparken yanıma getiriyordum eline oyuncak mis öğlen uykusunu üstünde yaptı sürekli. Kısaca hayat kurtarıcı
bkts Kubrakulaaa ekmek gibi su gibi🫠 sevmeyen bebekler oluyormus ama, biz 8 ayligiz hala uzerinden inmiyoruz, hele ki ilk aylarda bebegim en cok onun uzerinde gaz cikarip kaka yapabiliyordu, ismi kakasavar olarak degistirildi bizim evde😂
Polatalemdar Kubrakulaaa benim öne arkaya sallanan da vardı ama çok sevmedi bebeğim aynı sekilde ana dizi diye geçiyor yandan sallanmali aldım aşırı derecede sevdi bir yaşına girdi hala kullanıyoruz
Gizmooo Kubrakulaaa eğerki bebek severse gerekli olarak görüyorum bende aldım ama bekliyoruz oğlumu kullanmak için henüz kullanmak kısmet olmadı ben elele amore olanını aldım otomatik inşallah sever rahat rahat kullanırız 🥰