DENIZ_55 Benim.herseyim normal giderken ayrıntılı ultrasonda bebeğim plasenta yani esinin deformasyon yani kalinlasmadini öğrendim bunu öğrenince doktorlar hiç olumlu konusmadi 2 aya yakın her hafta muaneye geliyordum hem kadin dogum hem peritaloji doktoru inceledi olumlu konusmadiklar8 için bende hiçbir esya almadim her muaneye gidince bisey olacak diye korku ile gidiyordum taki bu çarşamba 13 aralıkta muanem vardi doktor baktı aniden bebekte gelişim geriliği olmuş bianda beni hemen peritaloji doktoruna gönderdi oda bebeğe giden akım kaybı var acil dogum sonlanacak dedi doktoruma geldim doktorda mecbur alınacak eğer alınmazsa bebeğin ölebilir dedi ben çok kötü oldum o an aglamaktan içim gitti korkuyorum hiç sezerysn olmadım cevremde duyduğum bazen burdan okuduklarima göre çok korkuyordum çarşamba öğlen 2 gibi yatış oldu ben iyiyim diye kimseyi istemedim annemde 12 saatlik yolda hemen gelemezdi zaten cuma sezeryan günü aldık ama çarşamba günü gece bebeğimin kalp atiminda yavaşlama var dendi doktor belki uyuyor serum verelim dedi serum aldım aynı ama o an bebeğimin akımı kesilip emzikten dusmus gece 1 buçuk gibi hazırladılar ama ameliyattan önce bebek için iğne bide beyni gelissin diye serum aldum gece 1 bucukta hazırladılar 2 bucukta ameliyattaydim 2 35 oğlum doğdu 3 gibi yoğun bakıma verildim ben erken doğum oldu için anı kanamam artıp yada birden kanım düşer diye takip edildim öğlen 2 gibi servise çıktım gerek yürüme gerek başka sorunum olmadı çok güzel bi sezeryan hikayem oldu çok şükür bunun sebebi doktorum biliyorum benle ameliyat hanede morelim iyi olsun diye benle şakalaşti sohbet etti gerek doktorum gerek hemsireler gerek anestezi doktorum rabbim hepsinden razı olsun çok iyi morel verdiler çok güzel atlattım ama gerek doguma giderken gerek doğumdan sonra dualarım hiç eksik etmedim aklıma gelen herseyi okudum rabbime emanet ettim kendimi ve bebeğimi bebeğim doğduğu an ağladı duydum 14 Aralık 2:35 dünyaya gelsi 630 gram doğdu suan artık rabbime kaldi inşallah ben inanmıyorum güvenmiyorum Göktürk bebegime güçlü olacak inşallah ordan sağ salim cikacak kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰💙
Canan-_16 DENIZ_55 ya ne güzel maşallah pozitifsiniz Allahın izni ile hiçbişi olmaz bnm oğlum 1000 gramdı maşallah ğramatüre bebek daha çabuk topluyo inan bebeğin gelecek sağlıkla sağlık durumu nasıl şuan yeğenimin bebeği 500 gram doğdu☺️
01180322 DENIZ_55 yaklaşımımız çok güzel❤️çok geçmiş olsun minik savascini sağ salim kucaginda evinize goturursnz insalahh
DENIZ_55 Canan-_16 yigeninin bebegi nasıl suan çocuk doktoru hazırlıklı ol kritik dedi ama ben inanıyorum Allah’ıma güvenmiyorum onu koruyup bana kavuşturacak inşallah 🥰
Mervebitirim DENIZ_55 ben 26 haftalık doğmuşum şuan 1 çocuk annesi ve ikinciye hamileyim dua ve sabur güzel olur inşallah
DENIZ_55 01180322 Amin inşallah ben hayatimda ilk defa ameliyat hane gördüm ilk defa sezeryan oldum teşekkür ederim duaların için inşallah o günleride görürüz
01180322 DENIZ_55 evlat için yapılamayacak bişey varmı🥹o korkunuzu anlayabiliyorum , bn hastahaneye gidince bile tedirgin oluyorum. Sezeryanda ayrı bı zordur inşallah en kısa sürede toparlarsiniz, bebeğiniz kilosunu tamamlar hayalini kurduklarınizi yasarsinz
DENIZ_55 Mervebitirim Amin inşallah burda o kadar çok okudumki bende inanıyorum allahimin izni ile sağ saglim çıkıp yanıma gelecek inşallah 🥰
Minigiim-vebenn52 Rabbim bir solukta kucağına almayı nasip etsin inşallah zaten biraz toparlarsın sütünü de götürmeye başlarsın alırsın yavrunu inşallah 💓