Feri123 31 haftalık olduk hem kan hem bulantı hem folik asit kullanıyorum ,artık kullanmak istemiyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum yedigim seyler takviye olsun istiyorum bu haftalarda hapları bırakan var mı
Mia0121 Feri123 folik asit bu zamana kadar kullanılıyomuydu 20 li haftada bıraktırdı doktor bana bulantıyıda aynı şekil sadece kan demir alıyorum şuan oda doğum zamanına kadar içilmeli diyorlar
KuzeyinAnnesi10 Feri123 neden hala kullanıyorsunuz acaba 11. Haftada bıraktım ben. Multivitamin Ferum ve decavit kullanıyorum
Yenianne7 Feri123 Folik asit biz bıraktık ilk üç ay kullanıp, şimdi sadece demir ve magnezyum ilacı kullanıyorum, doktora danışın bakalım ne diyecek sizin için
Kubr07 ececan2006 doktorum bana da gebelik sonuna kadar kullan dedi ben de çok araştırdım dediğiniz gibi yazıyordu heryer de ama neden benim doktorum da böyle uygulattı bilmiyorum herhangi bi problemim de yok gebeliğim boyunca da olmadı ama hala kullanmaya devam ediyorum 🫣
Feri123 ececan2006 hayır gayet saglikliyiz kilo da iyi haftasına göre gidiyor bilmiyorum neden folikasit kullanıyorum
Nurov ececan2006 nasıl ilk üç ay, e ben oğlumda gebelik boyunca içtim ocean mummy folik asit de içeriyo
Feri123 Mia0121 doktorum sadece kullan dedi açıkçası kullanmak istemiyorum vücut alıştı resmen bulantı hapına etki de etmiyor zaten artık folikasittte öyle bebek için zaten ilk 3 ay öneriyorlar
Feri123 KuzeyinAnnesi10 baştan folidays kullanıyordum sonra başka bı folikasit verdi bı sorun olsa tamam diycem ama sıkıntımız yok
ececan2006 Kubr07 ben multivitamin aliyorum icinde folik asitte var iki gebeligimde de bu sekilde oldu simdi bide demir ilaci verdi doktorum ama duzenli kullanmiyorum acikcasi 🥺
KuzeyinAnnesi10 Feri123 bi süre sonra folik asidi çoğu bulantı yapar bırakıp multivitamin kullanmanı tavsiye ederim decavit bide çok iyi gelir.
KuzeyinAnnesi10 Feri123 ben devlet hastanesine gidiyorum bıraktırıp bunlara başlattı çam ve sakura ya gidiyorum
KuzeyinAnnesi10 Feri123 doktoruna bi bu gidişinde söyle bulantı da yapıyor de folik asid ler de uçmuş fiyatları vallahi yazık
ececan2006 Nurov multi vitaminden bahsetmiyorum multivitaminlerin icinde zaten belli miktar oluyor gebelik boyunca , ama sadece folik asit 3 ay veriliyor herseyin fazlasi zarar sonucta
Feri123 KuzeyinAnnesi10 2 hafta sonra kontrolüm 2 hapim kaldı bitince almiycam yenisini valla herşey ateş pahası oldu sadece folik asit kullansam tamam kan hapı da var bulantı hapı da ,gittiğimde sorarım canım sağol tavsiyen için