ikiprensannesi1999 Oğlumuz olacak ve ismini Alperen koymak istiyoruz kizlar etrafınizda Alperen isimli tanidiginizin çocuğu varmı varsa huyları fln nasıl oluyor?🥰
Gizemesra ikiprensannesi1999 bizzat kardeşim var gerçi kişiden kişiye değişir mi bilmem ama benim kardeşim çok kıskanç hiç laf dinlemez sen söylersin o seni dinler gibi yapar çok da yalancıdır küsüz zaten görüşmüyoruz ama tabi senin bebeğin de böyle olacak değil sonuçta karar senin
Busraoz ikiprensannesi1999 Benim arkadaşım vardı çok iyi bir çocuktu üniversitede. Hedefleri olan iyi biriydi tek tanıdığım o vardı çok güzel bir isim Öz Türkçe👏🏻👌🏻
Kukulikukuli12 ikiprensannesi1999 Benım 35 yasındaa arkadaşım var. Nasıl terbiyeli bir cocuk. Yahudi kendisi aslen ama ramazan da 1 lokma sürmez agzına sigara bile içmez ki biz içerdik. O kadar ince düşünceli yani 😇 sakin yapılır bir karakteri var. Cocuklıgunu bilemem tabi
ikiprensannesi1999 Gizemesra eşim çok istiyor Alperen olsun diye bnmde hoşuma gitti ama şuan biraz kararsız kaldım açıkçası inşallah öyle bir kişiliğe sahip olmz🙂🤲
ikiprensannesi1999 Busraoz teşekkür ederim 🥰🥰yorumunuz için eşim çok istiyor hiç bir şekilde caydiramadim🥰 bnde merak ettim açıkçası hiç çevremde duymadım bu isimli çocuk fln
Gizemesra ikiprensannesi1999 inşallah olmaz canım burcu balık yükseleni bilmiyorum ama senin bebeğin ne burcu olacak
Mervis_to Kardeşimin ismi uysal söz dinleyen ve çok zeki bilemem sizinki de öyle olur mu ama yetiştirme ile alakalı bence önden abla olduğunda erkek çocukları daha uslu ve kadına nasıl davranılmasını gerektiğini biliyorlar benim fikrim.
Gizemesra ikiprensannesi1999 hayırlısı ile doğsun inşallah ya bu isim büyüyünce belli olacak bie şey karakterini şekillendirecek anne baba sonuçta hayırlı evlat olsun inşallah bu arada doğumumuz aynıymış benimde mart sonu nisan başı gibi olacak
Nurycr ikiprensannesi1999 Benimde Allah nasip ederse oğlum olacak. Bizde Alperen ismine karar verdik ☺️