Bzbz Ebrulhn ciğer için doktoruma yazmıştım çok fazla tükettiğimiz şeyler olmadığı için bugünlük ye demişti sakatat olması beni korkutmuştu ama doktorum onay verdi 3.5 ay sonra ciğer yedim 🥰 doktorumun onayı ile
Snsyda Zeehraaaa mide bulantımın olmadığı heeer şeyi yiyorum vallahi. Hamileliğimin başından beri hiç bir şey ay hamileyim bunu yemeyeyim demedim. Sadece ananas yemedim onu da son ayımda doğum için yicem
birmeleginannesi_ Mercimeek ay sorma sirdan nedir bilmezdim Urfa’ya geldiğimizden beri her hafta mutlaka yerdim gebelikten beri yiyemiyorum 6 haftadır içimdeki özlem simdiden çok büyük 🤭🤭
Mercimeek birmeleginannesi_ kız ben 32 haftadır tutuyorum kendimi 😩 ve ben doğma büyüme adanalıyım mis gibi şırdan mumbar kokusu var her yerde 😩😩😩
Elaerol birmeleginannesi_ ben 8 aylık gebeyim 8 ay boyunca da her ay düzenli yedim haftada 2 kere yediğim de oldu bazen ama nerden yediğime çok dikkat ettim hani hijyen açısından bir sıkıntı yaşamadım
Miracleee Zeehraaaa bezelye havuç patates yasakladı bu hafta doktorum. Makarna beyaz ekmek Pirinç vs de yasak. Şeker yüklemesi temiz çıktı ama suyum fazla diye yasakladı o yüzden konserve de normal halini de tuketemiyorum.
Serendipity16 Zeehraaaa yedim ya hiç aklıma gelmedi valla zararlı olacağı geçen bamya almıştım mesela mantı falan da yedim dışarıda hamburger yediğimizde de donmuş oluyor zaten bilmiyorum ben çok takılmıyorum böyle şeylere 😂
Snsyda Serendipity16 yasak değil de doğumu kolaylaştıran şeylerden diye ne olur ne olmaz tetiklemesin diye son zaman yiyeceğim
birmeleginannesi_ Mercimeek mumbar hiç denemedim ama çok istedim Urfa’da yoktu burda bı sirdan var Adanalı bı abi yapiyo çok güzel bişey ben napicam bilmiyorum gebelik boyunca 🤭
birmeleginannesi_ Mercimeek Allah yardımcımız olsun ben hamburger falan aşığıyım mesela oda burnumda şimdiden tutuyor😂
Zeehraaaa Ben bi tek dondurulmuş marketten bezelye aldım bugün onu yemek yapmak istiyorum onun dışında başka hiç bişey yemiyorum
ecembugra53 Zeehraaaa hayor canım kullanmıyorum yemeklerimde hamile oldugum için dükkat ediyorum doğal mısırın var kendim yaptım dolabımda bezelye de evde pek kümse sevmiyor aramıyor zateb