annebebekkds Merhaba normaldede çok kuru bir cildim var. Hamilelikte ekstra kuruyor daha 6 haftalığız ve hemen krem arayışlarına girdim sizler neler kullanıyorsunuz hem nemlendirici hemde çatlak oluşmaması için
BUSRA-2121 annebebekkds ben mustelanın çatlak kremini üçüncü aydan beri kullandım arada da saf zeytinyağı şu an 38. Haftadayım hiç çatlağım yok ama genetik faktörlerinde etkisi var ☺️
Blueberry0 annebebekkds Bio oil çatlak yağını kullanabilirsin. kremler pek nemlendirmiyo bence . en iyisi yağ kullanmak 🤍🙏🏻
Smyye0303 annebebekkds valla yüzüme normal krem suruyorum eyyup sabrinin zeytinyağlisini karnimada surmustuk arada bir belki oda bende çatlama yok ilkindede öyleydi olmadı yani catlamazsa şansına 😀
Kedisevercan annebebekkds benim doktorum kakao yağı Hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp sür dedi çatlaklar için.
Haticerman Blueberry0 bende bunu almıştım ilk aylarda ama fiyatından dolayı kıyamayıp gidim gidim suruyordum 😂 sonra ek olarak bebek yağı da aldım bebek yağıyla bolca yağlaniyorum 23 haftalığım şimdilik bisey yok😂
Blueberry0 Haticerman bebek yağı da aynı bence bana göre🫶🏻maksat nemli kalması yoksa catlayacagı varsa zaten catlıyor genetikten de kaynaklı ben hiçbişey sürmedim catlamadım🥲🙏🏻
Hafiz34 Bende yüzümü mustela kremi düşünüyorum kuruluktan hemde vücuduma benimde Kuru yine doğal olsun diye
BUSRA-2121 Hafiz34 vücut için karın için daha doğrusu gebelikte karın büyümesine bağlı çatlaklar için kullanılıyor. Yüzüm için normal nemlendirici kullanıyorum neutrogena