Blueberry0 Emel1707 valla ağrılardan enerji hiç yok. bugün kontrolüm vardı nst falan bağlandım yine rutin.😑
Filiz_76 Emel1707 mide yanması sık tuvalete çıkma sağa sola donememe mide bozulması hepsi mevcut 36+2 çok zor geçiyo sürekli uyku isteği 🙄🙄peki ya sizin nasıl gidiyo 😌😌😌😌
01180322 Emel1707 36+1 buzluğa poğaça attım bel ağrısından duramiyorum🥹ev temizliği okul hamilelik hepsi bı arada okadar zorki
Fatmanur1616 Soğuk aldım diye düşünüyorum birkaç gündür mide bulantısı kusma ishal iştahsızlık sürekli halsizlik uyuma isteği😥 kanımda da enfeksiyon çıktı nst de kasılma da çıkıyor yarın doktora gidicem bakalım ne diycek
Havva122 Bu aralar karnım çok sert tepede hep bi hareketlilik hissediyorum çok kasılıyor sizde de oluyor mu kızlar 😢
01180322 Emel1707 bn hastahanedeyken eşim yesin diye yaptım yada biri gelir vs ama dün gece 5 dk uyuyamadim
Fatmanur1616 Emel1707 kendime değil de bebeğe üzülüyorum bi kaç gündür bulantıdan hiç bişey yiyemiyorum o da beslenemiyor benim yüzümden😥
Sinemmm1 Emel1707 36+2 bebeğin suyu bitmiş bugün doğuma alındım suni veriliyor şu an. 🥺 İlk kızımda da aynı olmuştu normal doğum yaptım bakalım inşallah sağlıkla gelir oğlumda
-Ebru-35 Emel1707 valla yorgunluk bel ağrısı kaburga batması arada bir öğürme kusma isteği… Yürümede zorluk el ayak şişliği sürekli acıkma bisiler yeme isteği hepppsiii vaarrr 😆😆😆😆