Bluedreams YummyMummy teşekkür ediyorum guzel cevabınız için😊 aslında psikolojik bir durum gerçekten medya organlarında sıkla gösterilen dayatılan bi güzellik algısı var, o kadar işlemiş ki zayıfken güzelmişiz, biraz kilo alınca ya da hamilelikte çirkin oluyormuşuz gibi hissettiren. Siz yaşadığınız ortamın da etkisiyle bu güruhtan uzak durmuşsunuz en sağlıklısı:))
Bluedreams Sedef-345 sizinki de iyi bence, ilk 3 ay asla almayın dediler bana, ordan kafam karıştı ama anladığım kadarıyla genel olarak bizim gibi 1-2 kilo alıyor bulantısı olmayanlar😊
Bluedreams CooperBaby ayyy niye öyle oldu acaba şimdiden😊 hamileliğinizi yeni mi öğrendiniz o duygu yoğunluğuyla da insan yemek yeyip duruyor😊
CooperBaby Bluedreams Evet yeni ogrendim. Dediginiz gibi de oldu, o duyguyla yuklenip duruyorum kendime.😒 Eski kiloma geri gelmek istiyorum, daha cok erken bu kadar kilo icin.😰
Bluedreams CooperBaby fikre alıştıkça yeme de normale dönülüyor ben sizden birkaç hafta ilerdeyim galiba benim öyle oldu😊
CooperBaby Deletedmom344 Allah kurtarsın diyelim ahahahah iyice şişicegiz gibi şimdiden gorebiliyorum kendimi.😥😂😂
Pnrpnr01 Bluedreams bence hiç dikkat etmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın .. Ben 11+3 oldum ama bulantılarım yüzünden hiç bişe yiyemiyorum serum yiyorum sürekli.. yemek yemeyi özledim vücudum canım istesede kabul etmiyor artık yemeği.. zaten bulantıda izin vermiyor. İlk üç ay 2 ila 3 kilo almak normalmiş ayrıca.. sağlık sıhhat dilerim . Sizden de dua beklerim bizim için 😔🙏🏼
Bluedreams Pnrpnr01 ayyy Allah yardımcınız olsun sizi hiç anlamıyor değilim 1 gun bulantım oldu kötüydü sonra niyeyse geçti. Yakında siz de afiyetle yemekler yiyeceksiniz inşallah az kaldı sağlık dilerim bol bol 😊💕
Woerigjjjffjdkfkx Bluedreams ya o birazda kilonla alakali biraz bence 49la hamile kldim Bn kendimee 11hftada 2kilo alma hakkı veriyorum yani😀bende iki kilo aldım şuan bilmem diytisyene git dikktet demedi doktor aşırıya kcmamak kaydiyla napalim 2kg vermeyemi ugrasalim
Kbrmrh İllaki alınan her kilo sağlıklıdır denmez ama bebeğiniz için alınan kilolar bunlar. Ve doğumdan sonra verebilirsin bence hiç dert etme. Ben tam 28 haftalığım şuan ve 11 kilo aldım almaya da devam edeceğim 74 ile hamile kaldım şuan 85 im ( boyum 1.73) o yüzden doğumdan sonra verebileceğimi düşünüyorum. Aslında birazcık dikkat edilir ise ilk 4 ayda sadece 1 er kilo almak gerekiyormuş, dogrusu buymuş.. 🙄
Bluedreams Kbrmrh evet bulantı yoksa alınıyor demek ki istemsiz olarak, olması gereken budur dediğiniz gibi😊 siz de biraz almışsınız ama verilir insallah sağlıklı doğumlar dilerim🙋🏻♀️
Pnrpnr01 Bluedreams umudum yok ama inşaallah.. çok teşekkür ederim. Size de bebeğinize de sağlıklar 🙏🏼
Karadutunannesi Bluedreams 😂😂 bakalım nasıl gidecek zaten çok zayıfım çok alırsam belki biraz bana kalır diye düşünüyorum ki bu benim için çok iyi olur zira 40 kilo hamile kaldım şuan 44.7 yim💪🏻
Nursen21 Bluedreams ben ilk 3 ay iki kilo verdim kusma da yoktu üstelik Sonra 4-5 inçi ayda 6 kilo birden aldım Ama sonra ben hemen dikkat etmeye başladım şimdi azar azar devam ediyorum yani ilk aylar insan hamileliğe kendini kaptıraniliyor sıkma canını