Mavideniz26 Tup bebek sureciniz nasil gecti kizlar.birde yumurta alindiktan sonra rahim dinlendirme aşamasindaki sureclerinizi anlatirmısınız
Merveemin_96 Mavideniz26 merhaba benim oğlum var iki yaşında ilk denemede oldu çok şükür, şimdide kardeş için dondurulmuş embriyomuz vardı onu transfer ettirdik çok şükür tuttu salı günü keseyi görmeye gideceğiz
Kbrvli Mavideniz26 merhaba bende tüp bebek annesiyim suan 5+4 olduk daha cok yeni 🥰 rahim dinlendirme yapıldı bizde pcos hastası olduğum için çok fazla yumurtam vardi biraz zor geçirdim süreci ama herşeye değer yeterki kucağımıza alalım sağlıcakla 🥰
Emine010922 Mavideniz26 pcos vardı 12 yumurta toplandı 10 dollendi 4 tanesi 5 gün gitti bir adet gördükten sonra 2 embriyo transfer oldu ikiz gebelik oldu ama malesef 27 erken doğum oldu kaybettim 2 dondurulmuş embriyo var şuan femara kullanıyorum transfer için durumumuz yok malesef
Aabbccc Kbrvli bende pcosum cnm nasıl zor geçti cnm bnmde salı çarşamba yumurta toplama olacak 🙂 inşallah
Mavideniz26 Aabbccc bende başta cok korktum ama doktorum geldi iki uc defa ellerimi tutup sıktı korkma hersey guzel gececek dedi orda kokum gecti kalp atişlarimin hızı bile durdu sonrasinda bayiltildim yatagimdaydim 🤭🤷♀️
Mavideniz26 Aabbccc evet adet olacam bu hafta galiba bir adet daha gecirecegim ocagin sonu gibi olur dediler transfer
Mavideniz26 Aabbccc pazartesi oldu benim simdi ilac kulanmiyorum antibiyotik verdiler bir tane onu kulaniyorum adet olunca haber ver bize dediler zaten rahim toparlama ilacina baslanacak galiba